På lager

2010 Chateau Branas - Grand Poujeaux

Pris pr. stk. 399,00  DKK

Druesammensætningen er 50 % Merlot, 45 % Cabernet Sauvignon og 5 % Petit Verdot, der
høstes ved optimal modenhed og håndsorteres ved ankomsten til kældrene. Cuveriet er
udstyret med tanke af både rustfrit stål og egetræ. Al teknologien har et formål, at
ekstrahere det bedste fra druerne i form af farve, fylde, aroma, stoflighed og elegance.
Hver lille parcel i ejendommens marker har sin egen gæringstank, og hvert parti fadlagres
separat i op til 18 måneder. Det muliggør en rigorøs selektion, så kun det bedste fra hver
årgang indgår i den færdige vin. Resultatet er en af de bedste vine i Moulis, kendetegnet
ved sin solmodne og kraftfulde stil, der tilbyder en præcision og elegance i aromaerne i
både duft og smag, som kun kan opnås fra et terroir af højeste klasse og en
perfektionistisk tilgang til hver enkelt detalje i fremstillingen.

Årgang
2010
Sulfitter
Tilsat
Område
Bordeaux
Alkoholfri
Ingen
Producent
Chateau Branas
Drue
Cabernet Sauvignon, Merlot, Petit Verdot
Proptype
Korkprop
Størrelse
0,75 liter
Alkohol %
14%
Land
Frankrig

Moulis en Médoc - klasse og elegance
Moulis en Médoc er en af de i alt seks berømte kommuner i Haut-Médoc, der har egen
appellation. Appellationen dækker i alt 550 hektar. Den klart bedste del af appellationen er
det berømte Grand Poujeaux plateau, hvor jorden er rig på grus, ler og kalksten. Her findes
de bedste slotte. Et af dem er det blot 12 ha. store Château Branas Grand Poujeaux, der
ligger i smørhullet mellem de større og mere kendte naboer Château Chasse Spleen og
Château Poujeaux.
Château Branas Grand Poujeaux
Denne lille perle blev i 2002 købt af Justin Onclin, der havde fået øjnene op for
ejendommens fantastiske potentiale. Filosofien for Justin Onclin er enkel: Hvor det
fantastiske terroir er forudsætningen for at fremstille en vin af høj klasse, så er måden
terroiret forvaltes på altafgørende for kvaliteten. Ud fra denne filosofi er Château Branas
Grand Poujeaux renoveret og optimeret fra A - Z med det ene mål at fremstille den bedst
mulige vin. "..Renoveringen af ejendommen skulle styrke hvad der allerede var og samtidig
understrege vores stræben efter det optimale..", siger Justin Onclin. Vinmarkerne passes
og plejes nu efter alle kunstens regler - og de bare 12 hektar betyder, at hver enkelt
vinstok nurses individuelt.