På lager

2013 Chateau Angludet - Margaux

Pris pr. stk. 395,00  DKK
  • Pris pr. stk. v/6 stk. 350,00  DKK

En fristende dyb rubin nuance med mørke lilla nuancer! Næsen er et udtryk for ungdommelighed og kombinerer frisk frugt, solbær og ribs med noter af mild krydderi. Ganen er lige så forførende, pænt, men ikke overdrevent struktureret og perfekt afbalanceret med ekstrakt, der giver tekstur, dybde og elegance typisk for enhver stor Margaux! Den helt rigtige mængde ædel, perfekt glat tannin understøtter en fyldig smag, som er både aromatisk og frisk. En enestående præstation i en svær, meget nedsættende årgang.

 

 

Årgang
2013
Alkohol %
13%
Drue
Cabernet Sauvignon, Merlot, Petit Verdot
Serveringsforslag
Fjerkræ, Oksekød, Vildt
Område
Bordeaux
Sulfitter
Tilsat
Proptype
Korkprop
Land
Frankrig
Størrelse
75 cl.

Château Angludet ejes af Sichel familien, som nu på 6. generation driver négociant-forretning i Bordeaux. Familien er også delejer af Château Palmer i Margaux.

Château Angludet og de omkringliggende vinmarker ligger på Garonneflodens aflejringer i Cantenac i Margaux-appellationen, og slottets vine bliver ofte kategoriseret blandt de omliggende Grand Cru Classé, for så vidt angår vinens altid høje og stabile kvalitet.

Det er Benjamin Sichel, som er winemaker på Angludet. Markerne dækker et areal på 32 hektar beplantet med 46% Cabernet Sauvignon, 41% Merlot og 13% Petit Verdot. Den relativt store andel af Petit Verdot kræver hårdt arbejde, men efter Ben\'s mening giver det dyb og rigdom til vinen.

 

Specifikationer
Årgang2013
Alkohol %13%
DrueCabernet Sauvignon, Merlot, Petit Verdot
ServeringsforslagFjerkræ, Oksekød, Vildt
OmrådeBordeaux
SulfitterTilsat
ProptypeKorkprop
Land Frankrig
Størrelse75 cl.