På lager

2015 Clos des Jacobins

Pris pr. stk. 499,00  DKK

Saint-Emilion Grand Cru Classé le Clos des Jacobins er en blanding af Merlot, Cabernet Franc og Cabernet Sauvignon. Ejendommen ligger ved indgangen til middelalderbyen. Vingårdens beliggenhed og sydlige orientering udgør et tidligt og generøst terroir.

Denne vin afslører en stærk næse af sorte frugtdufte. På ganen er denne Grand Cru Classé generøs, rigelig og tilbyder en smuk struktur med krydrede noter. Clos des Jacobins 2015 er en kompleks og afbalanceret vin. Denne Saint-Emilion Grand vin har et fremragende lagringspotentiale.

Årgang
2015
Sulfitter
Tilsat
Område
Bordeaux
Alkoholfri
Ingen
Producent
Clos des Jacobins
Serveringsforslag
Lam, Oksekød
Drue
Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Merlot
Proptype
Korkprop
Størrelse
0,75 liter
Alkohol %
14,5
Land
Frankrig

Clos des Jacobins

Tilhører i dag den absolutte elite i klassifikationen "Grand Cru Classé" i Saint-Émilion. Slottet drives som en lille familieforretning med Thibaut og Magali Decoster i spidsen. Siden 2004 har hele slottet og de omliggende 8,5 ha. vinmarker gennemgået en forvandling. Familien har foretaget massive investeringer i vinmarkerne og i moderne produktionsudstyr. I samme ombæring er kælderen blevet totalrenoveret. Og bestræbelserne har allerede båret frugt. Clos des Jacobins er på få år rykket helt frem i første linje, som én af de førende ejendomme i Saint-Émilion.

Perfekte marker

Slottets vinmarker har en helt perfekt beliggenhed i hjertet af Saint-Émilion. Her stortrives Merlot, som er rygraden i vinen. Selve produktionen foregår med en koldgæring, hvor flest mulig aromastoffer udtrækkes fra druerne. Lagringen foregår over en 17 måneder lang periode på klassiske egefade, hvoraf 90% er helt nye fade. Det skaber en meget mørk vin med en kraftfuld bouquet. Smagen er elegant, rank med saftig fylde og en markeret tannin, der bevidner at vinen tåler lang lagring på flaske. Eftersmagen er blommeagtig og ekstremt vedholdende. En stor og saftig oplevelse.

Specifikationer
Årgang2015
SulfitterTilsat
OmrådeBordeaux
AlkoholfriIngen
ProducentClos des Jacobins
ServeringsforslagLam, Oksekød
DrueCabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Merlot
ProptypeKorkprop
Størrelse0,75 liter
Alkohol %14,5
Land Frankrig