På lager

2015 Louis Roederer - Cristal Giftbox

Pris pr. stk. 2.999,00  DKK
 

Lavet på 60% Pinot Noir og 40% Chardonnay 

I Cristal 2015 finder man en perfekt kombination af bløde noter og koncentration i samspil med en perfekt balance og modenhed.
Her finder man intense og lækre aromaer med en masser af power og elegant balance.
Det er en delikat Champagne med perfekte kridtagtige noter der afspejler den undergrund hvor vinstokkene gror i, samt et samspil fra solens energi og varme der karakteriserer årgang 2015.
I Bouqueten finder man i starten antydninger af gul frugt, ristede mandler og hvede, der stammer fra Chardonnay druerne, kombineret med det saftige og fyldige frugt fra Pinot Noir.

Årgang
2015
Sulfitter
Tilsat
Område
Champagne
Alkoholfri
Ingen
Producent
Louis Roederer
Serveringsforslag
Aperitif
Drue
Chardonnay, Pinot Noir
Proptype
Korkprop
Alkohol %
12%
Land
Frankrig

 

Louis Roederer er et af de sidste uafhængige familieejede store Champagnehuse, og samtidig et af de mest veldrevne, respekterede og hvad de færreste nok ved, progressive på den konservative vinscene i Champagne. Louis Roederer blev grundlagt i 1776 under navnet Dubois Père & Fils, og fik sit nuværende navn i 1833, hvor Louis Roederer arvede Champagnehuset. Han havde en visionær tilgang til at berige sine vinstokke med dét formål at mestre alle stadier af vinens skabelse.

Mens andre huse købte deres druer, plejede Louis Roederer sine egne vinmarker, satte sig ind i hver parcels specifikke karakteristika, og erhvervede metodisk den fineste jord. Louis Roederers ledende princip var, at al god vin afhænger af jordens kvalitet, en passion for tradition og en skarpsindig vision om fremtiden. Et kerneprincip som Champagnehuset steder handler efter.

I dag ledes Champagnehuset af Jean-Claudes søn, Frédéric Rouzaud, som repræsenterer den syvende generation af slægten. Med den samme tålmodighed og urokkelige tro på sit kreative kald, er Louis Roederers årlige eksport i dag nået op på tre millioner flasker.

Hos Louis Roederer tager man højde for de særlige forhold ved forskellige jordarter og har en praksis med "skræddersyet" vindyrkning, således at en optimal smag og kvalitet. Louis Roederer-årgange stammer udelukkende fra deres egne vinstokke, hvilket faktisk er sjældent i Champagne-regionen.