På lager

2016 Chateau Angludet - Margaux

Pris pr. stk. 495,00  DKK

Det fadlagrede Château Angludet Margaux fra vinregionen Bordeaux præsenterer sig i glasset i en tæt rubinrød. Hvis du hvirvler vinglasset, afslører denne rødvin en høj viskositet, Den første næse af Château Angludet Margaux viser noter af solbær og brombær. De frugtagtige dele af buketten er forenet af noter af fadlagring og endnu mere frugtagtig-balsamiske nuancer. Château Angludet Château Angludet Margaux præsenterer sig vidunderligt tør, rund og smidig for vindrikkerne. På ganen er teksturen af ​​denne kraftfulde rødvin cremet. 

Årgang
2016
Sulfitter
Tilsat
Område
Bordeaux
Alkoholfri
Ingen
Producent
Chateau Angludet
Serveringsforslag
Fjerkræ, Oksekød, Vildt
Drue
Cabernet Sauvignon, Merlot, Petit Verdot
Proptype
Korkprop
Størrelse
0,75 liter
Alkohol %
13%
Land
Frankrig

Château Angludet ejes af Sichel familien, som nu på 6. generation driver négociant-forretning i Bordeaux. Familien er også delejer af Château Palmer i Margaux.

Château Angludet og de omkringliggende vinmarker ligger på Garonneflodens aflejringer i Cantenac i Margaux-appellationen, og slottets vine bliver ofte kategoriseret blandt de omliggende Grand Cru Classé, for så vidt angår vinens altid høje og stabile kvalitet.

Det er Benjamin Sichel, som er winemaker på Angludet. Markerne dækker et areal på 32 hektar beplantet med 46% Cabernet Sauvignon, 41% Merlot og 13% Petit Verdot. Den relativt store andel af Petit Verdot kræver hårdt arbejde, men efter Ben\'s mening giver det dyb og rigdom til vinen.

 

Specifikationer
Årgang2016
SulfitterTilsat
OmrådeBordeaux
AlkoholfriIngen
ProducentChateau Angludet
ServeringsforslagFjerkræ, Oksekød, Vildt
DrueCabernet Sauvignon, Merlot, Petit Verdot
ProptypeKorkprop
Størrelse0,75 liter
Alkohol %13%
Land Frankrig