På lager

2018 Chateau Ste. Michelle Cabernet Sauvignon CC

Pris pr. stk. 399,00  DKK

Château Ste. Michelle Cabernet Sauvignon er en kraftig og flot afrundet vin med både finesse og kraft. Harmonisk solbærnæse med stor detaljerigdom, nydelig koncentration og diskret sødme med bløde, men solide tanniner. En imødekommende vin med rig mundfrugt, velafbalanceret fylde og flot mineralitet.

Druerne til denne Cabernet Sauvignon kommer fra den ikoniske 40 år gamle vinmark, Cold Creek, der hvert eneste år, uden undtagelse, leverer druer med masser af power, struktur og fed og fyldig, intens sort frugt. Klimaet er stabilt, tørt og meget varmt – deraf den altid solmodne, intense frugt. Så et arketypisk eksempel på Cabernet Sauvignons fortræffeligheder – her er kraftig, powerfuld alkoholtung vin, der smager dybt og mørkt af sorte kirsebær og mørk chokolade. Den er muskuløs, men blød og afrundet og meget imødekommende. Cold Creek er tilplantet i 1973 og hører til en af de tidligste vinmarker i området og tilmed certificeret LIVE and Salmon Safe.

Château Ste. Michelle Cabernet Sauvignon er den perfekte ledsager til f.eks. store bøffer med masser af friskkværnet sort peber.

Årgang
2018
Sulfitter
Tilsat
Område
Washington State
Alkoholfri
Ingen
Serveringsforslag
Grill, Kalv, Kød, Lam, Oksekød
Drue
Cabernet Sauvignon
Proptype
Korkprop
Størrelse
0,75 liter
Alkohol %
14.5%
Land
U.S.A