På lager

2019 Chateau Angludet - Margaux

Pris pr. stk. 495,00  DKK

Den lovende dystre rubinnuance af denne vin er lige så intens som den fornemmes og elegante bouquet med dens sorte frugtaromaer, fremhævet af krydderier og ristede vaniljenoter. Ganen er ikke mindre charmerende - generøs, rigelig og elegant, viser sprød frugt og understøttet af fremragende, perfekt glatte tanniner, der tilbyder bemærkelsesværdig længde. Stadig i sin ungdom vil den opnå sit fulde udtryk efter flere års lagring på flaske.

Årgang
2019
Sulfitter
Tilsat
Område
Bordeaux
Alkoholfri
Ingen
Producent
Chateau Angludet
Serveringsforslag
Fjerkræ, Oksekød, Vildt
Drue
Cabernet Sauvignon, Merlot, Petit Verdot
Proptype
Korkprop
Størrelse
0,75 liter
Alkohol %
13,5%
Land
Frankrig

Château Angludet ejes af Sichel familien, som nu på 6. generation driver négociant-forretning i Bordeaux. Familien er også delejer af Château Palmer i Margaux.

Château Angludet og de omkringliggende vinmarker ligger på Garonneflodens aflejringer i Cantenac i Margaux-appellationen, og slottets vine bliver ofte kategoriseret blandt de omliggende Grand Cru Classé, for så vidt angår vinens altid høje og stabile kvalitet.

Det er Benjamin Sichel, som er winemaker på Angludet. Markerne dækker et areal på 32 hektar beplantet med 46% Cabernet Sauvignon, 41% Merlot og 13% Petit Verdot. Den relativt store andel af Petit Verdot kræver hårdt arbejde, men efter Ben\'s mening giver det dyb og rigdom til vinen.

 

Château Angludet kan gemmes mellem 10 og 20 år. Famillien Sichel fortæller dog at topårgange kan gemmes helt op til 50 år efter høsten.