På lager

2019 Les Allees de Cantemerle

Pris pr. stk. 199,00  DKK

Server vinen ved cirka 18 grader, gerne efter en times tid i en karaffel, til rødvinsbraiseret lammekølle, en kraftig svinegryderet eller en grillet entrecote.Udtryksfuld smag af varme blommer, sorte kirsebær, sorte ribs og blommer. Noter af laurbærblade, lakrids, timian og blomstrende violer. Smagen er middelfyldig med behagelige tanniner og en lækkert lang finish.

Årgang
2019
Sulfitter
Tilsat
Område
Bordeaux
Alkoholfri
Ingen
Producent
Les Allees de Cantemerle
Proptype
Korkprop
Størrelse
0,75 liter
Alkohol %
13%
Land
Frankrig

I den sydlige del af Haut-Médoc på grænsen til kommunen Margaux, ligger det berømte Cru Classé slot Château Cantemerle. Château Cantemerle er et smukt slot omgivet af en malerisk park. Slottet har altid været kendt for sin høje kvalitet opnået gennem et nådesløst arbejde i såvel kælderen som i marken, og burde ifølge internationale vinskribenter høre hjemme i 3. Cru. Slottet ejes af den store forsikringskoncern "Groupe SMA" som har postet store summer i slottet og modernieseret vinkælderen. Château Cantemerle er en vin med en medium krop og fylde, rig på finesse og elegance. Château Cantemerle er år efter år et af de bedste køb i Bordeaux, og som blot ét ud af 3 Haut-Médoc slotte som er med i den prestigefyldte Cru Classé-klassificering, findes en del af forklaringen nok her.

Allees de Cantemerle kommer fra de unge vinstokke i marken, men gennemgår samme kvalitets- og selekteringsproces i kælderen som 1. vinen. Vinen er normalt en smule mere elegant og tidligere tilgængelig end 1. vin, men besidder samme raffinerede og kompleks smag.