På lager

2019 Ste. Michelle Vineyards - Cabernet Sauvignon

Pris pr. stk. 189,00  DKK
  • Pris pr. stk. v/2 stk. 125,00  DKK

Druerne til Cabernet Sauvignon Limited Edition kommer fra nogle af de ældste vinmarker i Columbia Valley i østlige ende af Washington State. Vinens etiket er da også en hyldest til den første kvalitetsvin, som Chateau Ste. Michelle flaskede i 1967. I Columbia Valley er betingelserne perfekte til at skabe den elegance og struktur, vi især forbinder med fransk Cabernet, og den intense frugt, som har gjort de oversøiske rødvine så populære.

Nyd Cabernet Sauvignon Limited Edition til simreretter med f.eks. oksekød, lammekød, kalv og andebryst.

Årgang
2019
Sulfitter
Tilsat
Område
Washington State
Alkoholfri
Ingen
Producent
Ste. Michelle
Serveringsforslag
Kalv, Lam, Oksekød
Drue
Cabernet Sauvignon
Proptype
Korkprop
Størrelse
0,75 liter
Alkohol %
14.5%
Land
U.S.A

Chateau Ste. Michelle i Washington State er et af USA's mest berømte vinhuse, grundlagt i 1934. Udover at være et af de ældste vinhuse, er Chateau Ste. Michelle også det absolut største vinhus i Washington State og står for ca. 50% af statens vinproduktion. Filosofien på Chateau Ste. Michelle er at kombinere klassisk, europæisk vintradition med 'New World-innovation'.
Til det har huset engageret vinmagere fra toscanske Antinori og den tyske Riesling-ekspert Dr. Loosen - vinmageren fra Mosel. Chateau Ste. Michelle står sammen med Stag's Leap Wine Cellars for nogle af USA's officielt bedste vine.