På lager

2019 The Applicant - Late Harvest

Pris pr. stk. 69,00  DKK

Du får helt utroligt meget rigdom og value for money. Den gyldne vin byder på en indtagende duft af bl.a. rosin, honning, jasmin og hyldeblomst. Smagen er intens og friskt sødmefuld og får perfekt modspil af en velafbalanceret syre, der gør vinen ekstremt appetitvækkende. Server ved 12 grader.

Årgang
2019
Sulfitter
Tilsat
Område
Casablanca Valley
Alkoholfri
Ingen
Producent
The Applicant
Serveringsforslag
Dessert
Drue
Sauvignon Blanc
Proptype
Korkprop
Størrelse
0,75 liter
Alkohol %
12,5%
Land
Chile

The Applicant Late Harvest Sauv. Blanc The Applicant - Casablanca Valley, Chile

The Applicant - kvalitet og value fra Jorge Martinez

Jorge Martinez er chefvinmager hos chilenske Morande Wine Group, der står bag The Applicant vinene. Jorge har bred erfaring fra vinerier i Chile, USA og Frankrig, heriblandt Château Leoville Poyferré, 2. Cru Classé, i Saint Julien. Målet med The Applicant vinene er at skabe imødekommende og velsmagende vine, der ganske enkelt "leverer" på et behageligt prispunkt.

Marker i de bedste områder i Chile

The Applicants marker ligger i de bedste dale og områder i Chile: Casablanca, Maipo, Cachapoal, Curicó, Maule og Limarí. Det giver Jorge Martinez en bred vifte af druer, dyrket i de bedst mulige terroirs. Vineriet ligger i Rapel Valley, godt 100 kilometer syd for Chiles hovedstad Santiago. Her går den mest moderne teknik hånd i hånd med de klassiske metoder, og vingården er certificeret for bæredygtig vinproduktion.

Ekstremt appetitvækkende dessertvin fra Casablanca Valley

De sent høstede og perfekt modne Sauvignon Blanc druer er håndhøstet i El Ensueno vinmarken, der ligger i den kølige Lo Ovalle del af Casablanca. Der høstes kun klaser med begyndende Botritis og ved ankomsten til vineriet, sorteres klaserne igen grundigt. Druerne presses nænsomt med hydraulik og dette sikrer en helt unikt rig most, der herefter gæres i fade af fransk eg og siden lagrer mindst 8 måneder. Vinen hviler sig efterfølgende i mindst 2 år inden den frigivelses til salg. Klar til at nyde! Du får helt utroligt meget rigdom og value for money. Den gyldne vin byder på en indtagende duft af bl. a. rosin, honning, jasmin og hyldeblomst. Smagen er intens og friskt sødmefuld og får perfekt modspil af en velafbalanceret syre, der gør vinen ekstremt appetitvækkende. Server ved 12 grader.