På lager

2020 Alter Ego - Margaux

Pris pr. stk. 795,00  DKK

Den dybe, rubinrøde farve afslører vinen som en klassisk Bordeaux-blend. Bouqueten er intens og inviterer næsen med noter af sorte kirsebær, solbær og et strejf af cedertræ. Smagen er imponerende og velstruktureret, med modne tanniner og en imponerende koncentration af mørke frugter, tobak og subtile krydderier.

Château Palmer Alter Ego de Palmer 2020 er imponerende i sin ungdom, men løfter også sløret for et betydeligt potentiale for aldring. Den lange, vedholdende finish efterlader indtryk af raffinement og klasse.

Årgang
2020
Sulfitter
Tilsat
Område
Bordeaux
Alkoholfri
Ingen
Producent
Alter Ego
Serveringsforslag
Kød, Lam, Oksekød
Drue
Cabernet Sauvignon, Merlot
Proptype
Korkprop
Størrelse
0,75 liter
Alkohol %
13,5 %
Land
Frankrig

Palmer og slottets ”andet jeg” Alter Ego, er to helt selvstændige og nuancerede udtryk for Château Palmers fantastiske terroir. To forskellige fortolkninger af de variationer de klimatiske forhold bidrager med i de forskellige årgange.

Til og med årgang 1997 hed Château Palmers 2. vin ”La Reserve du General”. Denne vin blev – i modsætning til Alter Ego – produceret helt traditionelt som en decideret 2. vin. Ideen med Alter Ego er helt anderledes. Alter Ego er simpelthen udtryk for en helt ny tilgang til udvælgelse og sammensætning af druer fra forskellige parceller med det formål, at fortolke Palmers terroir fra en anden vinkel, uden dog at gå på kompromis med Palmers grundlæggende værdier, nemlig finesse, elegance, aromatisk rigdom, harmoni og længde.

Alter Ego er en spontan uhæmmet vin - blød og rund, så snart fadlagringen er overstået. Vinen tilbyder altid en intens, sprød og saftig frugt. Dens frodige aromaer og bløde tanniner gør den drikkeklar allerede kort tid efter tapningen på flaske.

Den frugtagtige og aromatiske intensitet i vinen bevares ved anvendelse af en moderat andel af nye fade varierende fra 25 til 40%.