Slagnummeret fra Jaime Llabrés og klart noget af et kup … no pun intended. Vi er ude i en blend af 40% Cabernet Sauvignon, 40% Merlot, 10% Syrah og 10% Tempranillo. Og det fungerer bare super tilfredsstillende. Klart helt i toppen af, hvad Mallorca formår.
Efter 12 måneder på franske egefade er det en yderst intens men samtidig perfekt afbalanceret vin, der rammer glasset. Alt sidder som det skal og det er tydeligt, at den har et langt og stolt liv foran sig.
Duften er et kapitel for sig. Glæd dig til en fantastisk symfoni af røde kirsebær, blomster, chokolade, kanel og vanilje. Den kraftige og samtidig friske smag gentager duftens noter og slipper ikke ganen lige med det første. Klart noget du skal smage, hvis du er til spanske vine!
Vi kendte ikke SON PRIM før en af vores mange berejste og vinkyndige kunder bragte navnet på banen. Og stor tak for dét! For her får du kort fortalt spansk topklasse til yderst gavmilde priser.
Eventyret går tilbage til starten af 90’erne, hvor Jaime Llabrés beplantede et lille stykke land på Mallorca – nærmere bestemt Pla de Mallorca på den centrale del af øen. Her forsøgte han sig med blandt andet Merlot, Cabernet Sauvignon og Chardonnay bare for at se, om stokkene kunne trives i den lerholdige jord.
Det kunne de i dén grad og i 2003 startede Jaime Llabrés og resten af hans familie at producere vin på kommerciel basis. Sådan er det også den dag i dag. Det er et gennemført familiedrevet foretagende, som i 2014 renoverede vingården efter alle kunstens regler. På det tidspunkt havde man opnået ganske stor succes. Og de nye faciliteter muliggjorde at man kunne tage næste skridt opad – helt op i toppen af Mallorcas vin.
Udover at producere især fremragende røde vine er SON PRIM også en yderst velbesøgt residens. Hver dag har man besøg af i snit 200 vinglade mennesker, som vil høre og smage, hvad det er, som gør SON PRIM til noget helt særligt.
The store will not work correctly when cookies are disabled.