På lager

2020 Wild n Wilder The Pugilist

Pris pr. stk. 139,00  DKK
  • Pris pr. stk. v/3 stk. 116,67  DKK

Wilder Wines med denne 2020 The Pugilist Cabernet Sauvignon, hvor druerne kommer fra en række små vinmarker i hele vinregionen.

Selvom det således ikke er nogen enkeltmarksvin, så var forholdene i 2020 perfekte på mange måder. En varm, tør tidlig sæson gav plads til en mild, til tider kølig, februar og marts, som gav mulighed for modning i et meget afslappet tempo. Det gav små udbytter og samtidig kæmpe koncentration i smagene … og samtidig førte de tørre forhold førte til næsten ingen sygdomme.

Vinen er lavet uden den mindste afstilkning, men altså blot på de hele Cabernet Sauvignon drueklaser, som dog først er høstet, når de næsten er overmodne. Efter ankomst til vineriet er druerne knust og derefter er gæring sket i åbne gæringskar. Gæring – og maceration – holdes forholdsvis kort, så der presses hurtigt for at undgå for mange tanniner.

Årgang
2020
Alkohol %
14%
Drue
Cabernet Sauvignon
Serveringsforslag
Kød, Lam, Oksekød, Ost, Vildt
Proptype
Skruelåg
Land
Australien
Størrelse
75 cl.

Duftmæssigt er vinen næsten så storskrydende og vigtig som den distingverede engelske herremandshane på etiketten med engelsk lakrids, solbær og solbærmarmelade, sorte kirsebær, masser af træ, både egefade, cedertræ og cigarkasser, violer, krydderier samt nogle sødristede og toastede noter.

I munden er vinen mere rank … der er både mere syre, men frugten virker også mere hård, direkte. Der er solbær med et skvis hindbær, lyse kirsebær og endda ribs. Syren er småcrazy, småvild, men virkelig frisk og næsten ætsende. Der er også noget peber, grønne urter, et tørt og frisk bid, så vinen skriger næsten på mad.

Specifikationer
Årgang2020
Alkohol %14%
DrueCabernet Sauvignon
ServeringsforslagKød, Lam, Oksekød, Ost, Vildt
ProptypeSkruelåg
Land Australien
Størrelse75 cl.