Vinmarkerne dyrkes på en skråning med 10 % hældning mod øst/sydøst, hvor jordbunden hovedsageligt består af brun lerjord blandet med småsten, kalk og sand. En sammensætning som giver en perfekt dræning. Vinstokkene på den parcel hvor Albert Sounits vin kommer fra, er plantede i 1985. Vinen blev 100 % gæret på træfade – 33 % er nye, 33 % 1 år gamle og 33 % 2 år gamle - og er, efter en 100 % malolaktisk gæring, lagret på sit ”lie” (bundfald) i 10 måneder med løbende omrøringer. Vinen er aftappet uden klaring eller filtrering. Vinen har en meget delikat og en smule mineralsk duft med toner af flint og vanille. Med iltning kommer der også toner af hasselnødder og eksotiske frugter, som bliver ved i smagen, hvor vinen er både sprød og struktureret, men samtidig meget frugtrig. Eftersmagen er meget lang med en flot karakter af ”crême brûlée” og igen mineralske toner. Det er en meget kompleks vin.