På lager

2021 Chateau Picard

Pris pr. stk. 199,00  DKK
  • Pris pr. stk. v/3 stk. 166,67  DKK

Vidunderlig klassisk, kraftfuld og tilgængelig Bordeaux!
Cabernet Sauvignon-druen spiller hovedrollen: Solbær, brombær, mørke kirsebær og smage, der minder om: Mørk chokolade, subtile strejf af cedertræ, vanilje og tobak på grund af træets ældning. Eftersmagen er lang og kraftfuld. Ideelt tilbehør til kød, vildtretter og et modnet stykke ost

Årgang
2021
Sulfitter
Tilsat
Område
Bordeaux
Alkoholfri
Ingen
Producent
Chateau Picard
Serveringsforslag
Kød, Lam, Modne oste , Oksekød
Drue
Cabernet Sauvignon, Merlot
Proptype
Korkprop
Størrelse
0,75 liter
Alkohol %
13,5 %
Land
Frankrig

Château Picard ligger i hjertet af Saint-Estèphe-appellationen. Den blev købt i 1997 af Mähler-Besse-familien, en familievirksomhed grundlagt i 1892. Tredje generation er nu ved roret. Udover Château Picard ejer de flere Bordeaux Châteaus. Dette inkluderer en majoritetsandel i det verdensberømte Château Palmer, der ligger i Margaux-appellationen.

Efter Bordeaux-standarder er Château Picard et relativt lille Château, vingården er på 8 hektar. Gennemsnitsalderen for vinstokkene er tredive år. Blandingen af ​​druesorter består af 85% Cabernet Sauvignon suppleret med 15% Merlot. Vinen modner i 14 måneder på egetræsfade, hvoraf 30% er nye hvert år.

Fans af Star Trek-serien og filmene vil straks bemærke, at vinen har samme navn som kaptajn Jean-Luc Picard. En fiktiv, futuristisk version af Château Picard blev meget værdsat af Jean-Luc Picard i Star Trek-serien!