På lager

2021 Heartland - Heart & Soil

Pris pr. stk. 129,00  DKK
  • Pris pr. stk. v/6 stk. 99,00  DKK

Heart & Soil Shiraz er produceret 100 % på Shiraz druer på veldrænede vinmarker i
Langhorne Creek i South Australia. Vinen er lagret på fade af fransk eg og amerikansk eg i
12 måneder. Duften er intens og alligevel frisk, med spicy og fuldmodne noter af mørke
bær, som brombær og solbær. Her er modne tanniner, som matcher retter der smager af
noget. Denne vin kræver modspil fra tallerkenen!

Årgang
2021
Sulfitter
Tilsat
Alkoholfri
Ingen
Producent
Heartland Wines
Serveringsforslag
Blåskimmel, Kød, Lam, Modne oste , Oksekød, Svinekød
Drue
Syrah/Shiraz
Proptype
Skruelåg
Størrelse
0,75 liter
Alkohol %
14.5%
Land
Australien

Heartland Wines
Heartland Wines, beliggende i Sydaustralien, er et levende bevis på regionens enestående
evne til at producere vine af høj kvalitet. Bag vingården står Ben Glaetzer. Han er femte
generation af vinproducenter, der brænder for at skabe vine, der afspejler områdets unikke
karakter. I hjertet af Langhorne Creek regionen nyder Heartland Wines godt af det
maritime klima og terroir, der giver druerne en gradvis modning og kompleks smagsprofil.
Ben Glaetzers dybe forståelse for regionen og hans passion for vinproduktionen skinner
igennem i hver flaske. Glaetzer's engagement i autenticitet og tradition skaber vine, der
ærer druernes naturlige karakter og jordens essens.
"Directors' Cut"s vinene demonstrerer en omhyggelig tilgang og en ægte forbindelse til
terroiret. Vingården prioriterer bæredygtighed, og Glaetzer er en vogter af jorden. Fra
marken og ned i vinkælderen, stræber Heartland Wines efter at minimere
miljøpåvirkningen og sikre områdets fremtidige ressourcer.
Samlet set er Heartland Wines og Ben Glaetzers arbejde en hyldest til Sydaustralien og en
invitation til at udforske områdets vinånd i hver enkelt dråbe.
Robert Parkers australske favorit
Ben Glaetzer er den australier, som har scoret flest anmeldelser over 95 point i Robert
Parkers vinmagasin, The Wine Advocate. Opskriften på hans succes er ganske simpel;
Høst et begrænset udbytte fra exceptionelt gamle vinstokke (op til 120 år), som vokser på
de bedste marker. Ved at vinificere vinene meget nænsomt, bevarer Ben vinenes elegance
og friskhed, også selvom de er kolossalt koncentrerede.