På lager

2021 Kendall Jackson- Vintners Reserve Chardonnay

Pris pr. stk. 199,00  DKK
  • Pris pr. stk. v/2 stk. 175,00  DKK

Vinen er produceret af 100% Chardonnay-druer.
Det er en harmonisk og frisk hvidvin med flot farve, delikat duft af mango, papaya, ananas, citron og lime, cremet og fyldig, men samtidig tør og blød smag af tropiske frugter med et strejf af vanilje og honning samt en lang og behagelig eftersmag.
Særdeles velegnet til fisk, fjerkræ samt lettere pastaretter.

Årgang
2021
Alkohol %
13,5%
Drue
Chardonnay
Serveringsforslag
Fisk, Fjerkræ, Pasta
Område
Californien
Sulfitter
Tilsat
Proptype
Korkprop
Land
U.S.A
Størrelse
75 cl.

Kendall-Jackson Vintner’s Reserve-serien repræsenterer Kendall-Jacksons engagement og dedikation til Jackson Estate-vinene. Disse vine produceres af druer, der er håndplukkede på Jackson Estates egne vinmarker, som er hjertet i hele Kendall-Jacksons vinproduktion. Hver enkelt drue, der er brugt til Vintner’s Reserve-serien, er dyrket på vinmarker i de kølige kystområder i californien, som alle er under Kendall-Jacksons dygtige vindyrkningsteams kontrol. Dette giver vinmagerne de bedste betingelser, når de færdige blends skal laves i vineriet. Som Kendall-Jacksons afdøde grundlægger, Jess Jackson, sagde om Vintner’s Reserve-serien: ”Vores mål er at lave vine, som du vil nyde første gang, du smager dem - og mange år fremover.” Kendall-Jacksons Vintner’s Reserve Chardonnay har ry for at være en af Californiens absolut bedste Chardonnayer, og den har de sidste 25 år været den mest solgte Chardonnay i USA.
Vinen er produceret af 100% Chardonnay-druer, der er dyrket i Monterey, Santa Barbara, Mendocino og Sonoma County i Californien. Vinen har været lagret 5 måneder på franske og amerikanske egetræsfade. Det er en harmonisk og frisk hvidvin med flot farve, delikat duft af mango, papaya, ananas, citron og lime, cremet og fyldig, men samtidig tør og blød smag af tropiske frugter med et strejf af vanilje og honning samt en lang og behagelig eftersmag.
Særdeles velegnet til fisk, fjerkræ samt lettere pastaretter.
Denne vin bør drikkes, mens den er forholdsvis ung og stadig i besiddelse af sin friske karakter.

Specifikationer
Årgang2021
Alkohol %13,5%
DrueChardonnay
ServeringsforslagFisk, Fjerkræ, Pasta
OmrådeCalifornien
SulfitterTilsat
ProptypeKorkprop
Land U.S.A
Størrelse75 cl.