En af Frankrigs bedste rosévine Château Régusse er berømt for at fremstille en af Frankrigs bedste rosévine, der år efter år høster medlajer på Concours général Agricole i Paris. Den består af 20% Grenache og 80% Syrah. I glasset fremstår vinen med den for Provence så klassiske sarte, lyse rosé farve, og man kunne måske forledes til at tro at der var tale om en spinkel vin, men ved første snif mødes man af en elegant og raffineret duft af rød bærfrugt med parfumerede noter. Smagen er fyldig, elegant og følger trop med de samme aromaer, og munder ud i en saftig, frugtagtig og lang finish. En fantastisk rosévin! Terrassevin, fisk, skaldyr og fjerkræ Vinen er oplagt at nyde som "terrassevin" uden mad til, men den vil også være en flot ledsager til retter med fisk og skaldyr, lyst fjerkræ eller pasta.
En eksklusiv enklave i Provence Pierrevert-distriktet er en lille eksklusiv enklave i det nordlige Provence. Distriktet ligger relativt højt, godt 400 meter over havet, og derfor er klimaet mildere og med køligere nætter end gennemsnittet i det solbagte Provence. Jordbunden i distriktet er meget rig på limsten, og tilsammen med det milde klima giver dette usædvanligt aromatiske vine med en knitrende intensitet. Château Régusse Distriktets førende ejendom er Château Régusse, som siden 1970’erne har ført an, både kvalitetsmæssigt såvel som med indførelsen af bæredygtige dyrkningmetoder. Slottet har været Terra Vitis-certificeret siden 2004, hvilket garanterer at al drift varetages under streng hensyntagen til den omgivende natur, og at ejendommens vine fremstilles så naturligt som muligt, uden brug af kultiveret gær eller enzymer.
The store will not work correctly when cookies are disabled.