På lager

2022 Kendall Jackson-Vinters reserve-Rosé

Pris pr. stk. 199,00  DKK
  • Pris pr. stk. v/2 stk. 175,00  DKK

Roséen her smager af californisk sommer, med hibiskus, citrus, vandmelon, abrikos og jordbær. Stilen er helt ren og elegant, og bærer præg af den californiske sol. De kystnære marker, som druerne kommer fra, giver dog en udtalt friskhed, der klæder vinen virkelig flot!

Årgang
2022
Sulfitter
Tilsat
Område
Californien
Alkoholfri
Ingen
Producent
Kendall Jackson
Serveringsforslag
Aperitif, Tapas
Drue
Pinot Noir, Syrah/Shiraz
Proptype
Skruelåg
Størrelse
0,75 liter
Alkohol %
13.6%
Land
U.S.A

Californiske Kendall-Jackson har altid været familieejet, lige siden 1974. Jess Jackson købte her 80 hektar frugtplantage lige nord for Napa Valley, som han omlagde til vinmarker plantet med Chardonnay. Vinhuset Kendall-Jackson blev officielt et navn i vinverdenen i 1982.

Året efter blev den første kasse Vintners Reserve Chardonnay solgt i New York, og vandt derudover også en Platin pris for amerikansk Chardonnay. Dette gav startskuddet til Kendall-Jackson som brand.

I 1983 blev vinen tilmed omtalt som ”Nancy’s wine” i en stor avis. Den omtalte Nancy, var selvfølgelig den daværende præsident Ronald Reagans kone. Vintners Reserve var eftersigende hendes favorit.

Jess Jackson var en pioner i den californiske vinbranche, og lægger ikke skjul på Kendall-Jacksons glimrende forretningsøje som, den dag i dag, stadig er en stor del af virksomheden. Jess købte i 1991 sit eget bødkerværksted i Frankrig, for at sikre kvaliteten af de franske fade i vinfremstillingen. I dag er det også stadig filosofien at opkøbe land og vinmarker. I dag opkøbes vinhuse rundt om i verden.

Siden 1992 har Vintners Reserve Chardonnay været den mest solgte Chardonnay i USA. Kendall-Jackson har hele tiden markedet i tankerne når der laves vin. Der udvikles løbende nye vine og eksisterende vine videreudvikles.

I Kendall-Jackons sortiment finder du alt fra enkeltmarks nørdevin til prisvenlige kvalitetsvine.

I nyere tid er Kendall-Jackson gået all-in på bæredygtighed. De elsker den land de ejer, og derfor skal den behandles godt. De går meget op i at spare på vand, solenergi, genanvendelighed, naturbevaring og sågar også at sætte en ære i at behandle sine medarbejdere ordentligt.

I dag er Jess Jacksons børn og børnebørn, der sætter retningen for det legendariske vinhus.

 
 

Specifikationer
Årgang2022
SulfitterTilsat
OmrådeCalifornien
AlkoholfriIngen
ProducentKendall Jackson
ServeringsforslagAperitif, Tapas
DruePinot Noir, Syrah/Shiraz
ProptypeSkruelåg
Størrelse0,75 liter
Alkohol %13.6%
Land U.S.A