Denne Auxey-Duresses Blanc fra Domaine Philippe Bouzereau produceres med Chardonnay-druer fra en lille parcel
på 0,63 ha. på Lieu-Dit-vinmarken Les Boutonniers. Vinstokkene er plantet i 1960, og vinmarkens beliggenhed i den
østligste del af kommunen, med Meursault-distriktet som umiddelbar nabo, er desuden med til at forklare vinens
særlige kvalitet. Marken vender mod nord og nordøst, hvilket giver køligere forhold, og undergrunden består primært
af ler og muld i bunden af skråningen, og granit- og kalksten længere oppe. Begge forhold giver som regel meget
aromatiske, rene og charmerende hvidvine. Man praktiserer pløjning mellem rækkerne og anvender ingen
ukrudtsmidler. Siden 2015 har man været i overgang til økologisk dyrkning.
Efter en skånsom presning er mosten gæret med druernes egen gær på egetræsfade med løbende omrøring. Vinen
modnes derefter på sit ”lie” (bundfald) i 12 måneder på klassiske Bourgogne-fade af 228 l., hvoraf de 30% er nye.
Inden aftapning bliver vinen let klaret, men ikke filtreret for at bevare frugten og finessen.