På lager

2022 Phillippe Bouzereau - Meursault

Pris pr. stk. 600,00  DKK

Meursault Blanc fra Domaine Philippe Bouzereau produceres med druer fra 4 parceller på ejendommen, hvoraf ”Les Grands Charrons” og ”Le Vieux Clos du Château de Cîteaux” allerede er certificeret økologiske, og de to andre ”Les Pelles og Le Clos de la Croix Noire” er i overgang til økologisk certificering. Dette ”blend” giver en sjælden harmoni mellem styrke og kompleksitet fra to af parcellerne nær landsbyen, og finesse og elegance fra parcellerne vest for landsbyen. Man praktiserer pløjning mellem rækkerne og anvender ingen form for ukrudtsmidler

I 2006, efter endt vinstudie i Beaune og nogle års praktisk erfaring med vin i Beaujolais, Australien og New Zealand, overtog Philippe de 16 ha. vinmarker, hovedsageligt beliggende i Meursault men også lidt i nabokommunerne.

Årgang
2022
Sulfitter
Tilsat
Område
Bourgogne
Alkoholfri
Ingen
Producent
Phillippe Bouzereau
Serveringsforslag
Fisk, Fjerkræ, Gedeost, Ost, Skaldyr, Sushi
Drue
Chardonnay
Proptype
Korkprop
Størrelse
0,75 liter
Alkohol %
13,5%
Land
Frankrig

Familien har altid dyrket druerne efter principperne i ”Agriculture Raisonnée” (integreret dyrkning), og anvender udelukkende egne kloner. I 2015 gik Philippe Bouzereau over til en økologisk dyrkning på de i dag 18 ha. vinmarker. Samtidig er Philippes bror, Charles Bouzereau, blevet ansat i familiefirmaet, for som Philippe siger: "Alene går man hurtigt, når man er to,når man længere!"Både hans alm. Bourgogne Blanc og Meursault’s ligger fuldstændig i Le Moine stil – det er bare halv pris for noget som er næsten lige så godt!

Specifikationer
Årgang2022
SulfitterTilsat
OmrådeBourgogne
AlkoholfriIngen
ProducentPhillippe Bouzereau
ServeringsforslagFisk, Fjerkræ, Gedeost, Ost, Skaldyr, Sushi
DrueChardonnay
ProptypeKorkprop
Størrelse0,75 liter
Alkohol %13,5%
Land Frankrig