Druerne til dette hvidvinsflagskib fra Château de Corneilla kommer fra det lille eksklusive område i Roussillon kaldet ”Terroirs des Aspres” som har en helt speciel undergrund af sand og store sten. Cavalcade serien er år efter år blandt Williams mest berømmede og efterspurgte. Druesammensætningen på Cavalcade Blanc er 60 % Grenache Blanc, 20 % Macabeu og 20 % Vermentino. Det hele håndhøstes og håndselekteres, hvorefter vinen gærer traditionelt på egefade ved lave temperaturer. Toppen af gæringstanken presses ned for en bedre ekstraktion, hvilket er meget mere nænsomt end at pumpe. Når gæringen er færdig, lagres vinen med resterne fra gæren på egefade 500 liter i ca. 6 måneder. Næsen er frisk og udtryksfuldt imødekommende med hvide frugter, efterfulgt af et lille touch vanilje. Smagen er kompleks med et hint sart eg og en nuanceret blomsterrigdom. Alligevel føles vinen forfriskende mineralsk og samtidig spicy og inciterende. En usædvanligt spændende hvidvin at gå på opdagelse i. Husk også Williams flotte Cavalcade ”Les Aspres” Rouge og hans forførende Cavalcade Rosé. De vil ikke skuffe! Alle tre vine hører til Sydfrankrigs allermest berømmede vine.
William Jonquères d’Oriola – 27. generation på Château de Corneilla Williams familie har arbejdet i vinens tjeneste siden 1485, og alle vinene fra hans hånd produceres på det imponerende Château de Corneilla i Corneilla del Vercol, bygget af Tempelridderne i det 13. århundrede. Slottet, der er beliggende for foden af Pyrenæerne lige syd for Perpignan, er samtidig hjem for William og familien, der kan nyde udsigten til Mont Canigou (2784 m.o.h). William producerer vine med appelationerne Côtes du Roussillon, Côtes du Roussillon- Villages Les Aspres, Rivesaltes Tuile, Muscat de Rivesaltes, Collioure og Côtes Catalanes. Bæredygtig vinifikation Alle Williams marker er dyrket med største respekt for biodiversiteten og økosystemerne, hvilket sikrer en rigt varieret fauna på ejendommens i alt 95 hektar. Alle marker er certificeret Haute Valeur Environnementale, High Environmental Value, forkortet HVE og endda på det høje niveau 3. På toppen af det omfattende arbejde med HVE dyrkes alle vinmarker efter økologiske principper og retningslinjer. Oveni arbejdet med bæredygtighed og økologiske retningslinjer, lægger William så både alt det bedste han har lært af sin far, Philippe, og af alle sine ophold i udlandet hos førende producenter.
The store will not work correctly when cookies are disabled.