På lager

A.H. Riise Frogman Royal Danish Navy Rom

Pris pr. stk. 575,00  DKK

Rom - Saint Thomas

Alkohol %
58
Størrelse
0,7 liter
Type
Rom
Land
Saint Thomas
EAN-nr:
5712421510000

A.H. Riise Rom er en hyldest til én af de mest entrepenante danskere, Albert Heinrich Riise, der med stor succes drev sit apotek i Charlotte Amalie på St. Thomas i perioden 1838 til 1878.
Denne Frogman rom er en koncentreret udgave af A.H Riises velkendte Navy rom serie. Den er blended af op til 30 år gammel rom destillater og er med sine 58% alkohol en fortættet og unik smagsoplevelse.

DET DANSKE FRØMANDS KORPS blev oprettet i 1957 med forbillede og inspiration i det britiske Special Boat Service (SBS), de Amerikanske Underwater Demolition Teams (UDT & U.S. Navy Seals) og det Norske Marinejegerkommandoen. Efter endt tjeneste som Frømand har man mulighed for at træde ind i frømændenes forening Conventus Ranae, som har til formål at styrke fællesskabet mellem aktive og tidligere Frømænd. Medlemmerne er forpligtet til, uopfordret og indenfor rimelighedens grænser at hjælpe andre medlemmer af foreningen, som måtte have brug for økonomisk, social eller moralsk støtte. A.H. Riise leverede oprindeligt rom til den danske flåde, der beskyttede dansk territorium, samt handelsskibe som sejlede til og fra de Dansk Vestindiske øer imod pirateri. Ligeledes har Frømandskorpset flere gange været indsat i nogle verdens brændpunkter, for at bekæmpe blandt andet pirateri, i Middelhavet, Mellemøsten, Afrika og det indiske ocean. Frømændenes forening Conventus Ranae og A.H. Riise Rom støtter Anders Lassen fonden, som uddeler årlige legater til personer, som har ydet en særlig indsats for Danmark.

Duft

På trods af den høje styrke, er duften ret mild med noter af julekage, læder og cigar

Smag

Jovist er der et ”bid” fra alkoholen, men det bringer en interns smag af henkogte kirsebær, brændt figen og cigarkasse og en citrusnote på toppen, der giver en god balance

Eftersmag

Alt fra smagen fader langsomt og cremet ud