På lager

Albert Sounit, Cuvee Prestige - Brut Magnum

Pris pr. stk. 375,00  DKK

”Cuvée Prestige” har en meget frisk og frugtrig bouquet. Pinot-Noir druen lægger en bund af kraft og volumen, Chardonnay druen giver finesse og elegance og Aligoté druen tilfører en forførende friskhed og sprød syre. Vi fanbefaler at nyde vinen afkølet ved 6–7 grader som aperitif, men den er også en fortrinlig ledsager til skaldyr og lette fiskeretter.

Alkohol %
12,5%
Drue
Aligoté, Chardonnay, Pinot Noir
Serveringsforslag
Aperitif, Kylling, Skaldyr
Område
Bourgogne
Sulfitter
Tilsat
Proptype
Korkprop
Land
Frankrig
Størrelse
1,5 liter

Kvaliteten af Albert Sounits Crémant de Bourgogne er bl.a. karakteriseret ved, at man lagrer vinen betydeligt længere end de fleste andre producenter og ca. dobbelt så lang tid, som loven foreskriver. Ifølge loven skal Crémant de Bourgogne flaskelagres i mindst 9 måneder på sit "lie", d.v.s. det bundfald, der opstår efter flaskegæringen. Hos Albert Sounit flaskelagres Crémanten i ikke mindre end 18 til 24 måneder. Dette medfører en langt finere mousse og giver langt større finesse og karakter.

Crémant Brut Prestige fra Albert Sounit laves på 2/3 Pinot Noir, som giver rygraden og strukturen til vinen og 1/3 Chardonnay, som tilfører frugtkarakter og finesse til vinen. Denne klassiske sammensætning giver en Crémant med flotte frugtaromaer, friskhed og sprødhed i duften og smagen og en sjælden elegance, som ellers kun findes i en god Champagne. Eftersmagen er ligeledes meget harmonisk og efterlader indtryk af en tør men samtidig meget intens vin. Brug den som velkomstdrink til festlige lejligheder eller til et helt måltid

Specifikationer
Alkohol %12,5%
DrueAligoté, Chardonnay, Pinot Noir
ServeringsforslagAperitif, Kylling, Skaldyr
OmrådeBourgogne
SulfitterTilsat
ProptypeKorkprop
Land Frankrig
Størrelse1,5 liter