På lager

Arbikie Highland Rye Single Grain 3 Y.o Limited Edition

Pris pr. stk. 3.000,00  DKK

Første Rye whisky i 100 år i Scotland, 3 års Cask selection destilleret 2015 cask no S 9.11.16 998 flasker på Arbiki`s Highland Rye single Grain. På familie destilleriet Arbikie har de med deres respekt og forståelse for håndværket, har det lykkes at fremstille utrolig lækker Grain whisky med mange duft og smags nuancer med bla. orange og marmelade der blander sig med nellike og ahorn sirup.

Alkohol %
46
Størrelse
0,7 liter
Type
Whisky
Område
Highland
Whisky type
Grain
Land
Skotland

Den kobberpott-destillerede Highland Rye Single Grain Scotch Whisky er blevet modnet i første fyldte, forkullede amerikanske Oak fade og færdig i Pedro Ximénez fade uden farvning og ingen chill filtrering.

Smags noter: Orange og marmelade blandet med nellike og ahorn sirup.

Der er kun 998 flasker til rådighed globalt, så det er en unik luksus whisky udgivelse.

Arbikie Highland Estate har lanceret en rye whisky, som påstås at være den første i 100 år i Skotland.

3 Års Cask Selection destilleret 2015 cask noS 9.11.16.

998 flasker er der blevet lanceret af Arbikie’s Highland Rye Single Grain Scotch Whisky. Flasket ved 46% Kornet som er benyttet er fra lokale producenter og er Arantes rug (52%), Odyssey malted byg (33%) og Viscount hvede (15%)

Arbikie er et familiedestilleri som har destilleret i mere end 200 år på 4. generation. Rye whisky er især kendt fra USA, men der benyttes majs sammen med rug til at lave spiritussen, hvor man i Skotland benytter hvede og malt sammen med rug.
Som med alle landbrugsfamilier voksede brødrene John, Iain og David op på gården, og det var det der gav dem en dyb forståelse og respekt for jorden. Deres karriere var dog ikke ved landbruget før åbning af Arbikie Highland Estate destilleri hvor de er vendt tilbage for at opbygge dette spændende nye venture.

Specifikationer
Alkohol %46
Størrelse0,7 liter
TypeWhisky
OmrådeHighland
Whisky typeGrain
Land Skotland