På lager

Bodegas Los Astrales - Astrales

Pris pr. stk. 299,00 DKK
  • Pris pr. stk. v/6 stk. 239,00 DKK

Dyb rød farve med kaffe, chokolade og kirsebær i den forførende næse. Smagen domineres af massiv frugt hvor vilde brombær fornemmes i flot balance med brugen af nye franske egetræsfade. Kompakte tanniner og samtidig massiv tilstedeværelse af blåbær og mørk chokolade understreger vinens niveau. 100% Tempranillo og vinen lagres 18 måneder på franske fade.

Årgang
2016
Sulfitter
Tilsat
Område
Ribera Del Duero
Alkoholfri
Ingen
Producent
Bodegas Los Astrales
Serveringsforslag
Grill, Kalv, Kød, Lam, Oksekød
Drue
Tempranillo
Proptype
Korkprop
Størrelse
0,75 liter
Alkohol %
15%
Land
Spanien

Bodegas los Astrales tager sin begyndelse i slutningen af år 2000 i den lille landsby Anguix i Ribera del Duero. Man har i flere generationer solgt druerne til andre producenter, men nu vil man selv være producent. Hvilket er meget forståeligt druernes kvalitet taget i betragtning. Eduardo García tilknyttes som rådgiver - han er søn af den mest anerkendte vinmager i Spanien, Mariano Garcia fra Vega Sicilia og siden for Bodegas Aalto. Lavt udbytte fra vinstokkene, hvoraf flere er op imod 100 år gamle, sikrer høj og stabil kvalitet.

Romera de la Cruz familien har været vinbønder i Ribera del Duero i 3 generationer, men besluttede at de ikke længere ville sælge deres druer til topproducenter i området. I år 2000 grundlagde de Bodegas Los Astrales og begyndte at lave deres egne vine. Vinmarkerne ligger i Anguix området i hele 800 meters højde og har det særlige kendetegn, at vinstokkene ikke er bundet op på wires, men er plantet som fritstående ”bush vines”. Vinstokkene er dermed lavere og mindre påvirket af vind, hvilket sikrer en bedre modning og koncentration i druerne. Højden modererer samtidig Ribera del Dueros hede dage, hvilket skaber en fremragende balance i druerne.  I dag er vinmageren på Astrales ingen ringere end José Pepe Hidalgo – en af Spaniens mest berømte og højt respekterede vinmagere. Kombinationen af vinstokkenes høje alder, det særlige klima i højderne, gæring med druernes egen naturlige vildgær og lagring på franske egetræsfade samt ikke mindst én af Spaniens bedste vinmagere i kælderen, er resultatet vine med en sjælden set balance og elegance.

Specifikationer
Årgang2016
SulfitterTilsat
OmrådeRibera Del Duero
AlkoholfriIngen
ProducentBodegas Los Astrales
ServeringsforslagGrill, Kalv, Kød, Lam, Oksekød
DrueTempranillo
ProptypeKorkprop
Størrelse0,75 liter
Alkohol %15%
Land Spanien