På lager

Bodegas Vivanco-Vivanco Dulce De Invierno

Pris pr. stk. 250,00  DKK

BESKRIVELSE: Colección Vivanco 4 Varietales Dulce de Invierno er resultatet af mange års forskning, hvor Rafael Vivanco satte sig for at genvinde de næsten forsvundne traditionelle Riojan-søde vine. Disse vine, der er kendt som "suppurated", blev lavet af tørrede druer om vinteren i de øverste huse, nydt som dessertvin på ferier og som genoprettende. Denne naturligt søde vin kommer fra den sene vinterhøst af botrytiserede druer af de traditionelle Rioja-røde sorter Tempranillo, Graciano, Garnacha og Mazuelo dyrket i dette unikke terroir. Dette er en banebrydende vin til lagring i Rioja, som vil få mere kompleksitet gennem hele sin levetid på flaske.

SERVERINGSTEMPERATUR: Mellem 10 og 12ºC.

PARRING: Ideel til at nyde som aperitif, alene eller med foie gras eller stærke oste. Den overrasker med kolde skaldyr (østers) og er et godt tilbehør som dessertvin til alle slags kager og årstidens frugter. Den anbefales også som bordvin.

NÆSE: Intense aromaer af kandiserede frugter, tørrede abrikoser, kandiserede appelsiner og kvædepasta; alt sammen omgivet af blomsternoter og kakao.

MUND: Sensuel og delikat med en fin, meget frisk og integreret frugtagtig sødme, der gør den til en lang, velsmagende og behagelig vin.

Årgang
2015
Sulfitter
Tilsat
Område
Rioja
Alkoholfri
Ingen
Producent
Vivanco Winery
Serveringsforslag
Aperitif, Dessert, Oste Stærke, Østers
Drue
Grenache, Graciano, Tempranillo
Proptype
Korkprop
Størrelse
0,375 liter
Alkohol %
13%
Land
Spanien