På lager

2020 Caymus - Zinfandel

Pris pr. stk. 389,00  DKK
  • Pris pr. stk. v/6 stk. 349,00  DKK

Næsen oser af mørke blommer, finsk lakridspibe, søde morbær, skocreme, fadkrydderi og fine violer på toppen. Stor dybde og imponerende renhed. Frugten åbner en smule reduktiv, men det damper af, den er kæmpestor i munden med masser af ekstrakt og flot balancerende syre og nærmest tygbar tannin. Klassisk Napa-zin med gemmepotentiale.

Sulfitter
Tilsat
Område
Californien
Alkoholfri
Ingen
Producent
Caymus Vineyards
Serveringsforslag
Blåskimmel, Grill, Oksekød, Vildt
Drue
Zinfandel
Proptype
Korkprop
Størrelse
0,75 liter
Alkohol %
14,8%
Land
U.S.A
EAN-nr:
017224730101
Wine maker Chuck Wagner startede Caymus Vineyards i 1972 i Napa Valley sammen med sine forældre Charlie og Lorna. Caymus Vineyards er en af giganterne fra Napa Valley og blev startet tilbage i 1972 af Chuck Wagner og hans forældre. Wagner-familien har rødder i Napa Valley tilbage til 1857 og de fleste grene af familien har dyrket jorden på den ene eller anden måde.

Caymus Vineyards er især kendt for deres vine på Cabernet Sauvignon – især Caymus Speciel Selection, der som den eneste vin i verden hele to gange er blevet kåret til årets vin af Wine Spectator. Men tag heller ikke fejl af de andre vine fra Wagner-familien – både deres Zinfandel, Pinot Noir, Chardonnay og Sauvignon Blanc holder alle høj klasse.

Beviset for den høje kvalitet kommer også til udtryk gennem Charlie og Chuck Wagners optagelse i Wine Spectators Hall of Fame i henholdsvis 2001 og 2007.

Chuck Wagners børn er på fornem vis i fuld gang med at føre familiens stolte traditioner videre. Sønnen Joe har fuld knald på med Belle Glos, BÖEN, Elouan og Tuli – med imponerende succes. Og senest er Chucks andre børn Charlie og Jenny også trådt ind i familievirksomheden under Chucks vinger. Så alt tyder på, at vi kan glæde os til masser af fantastisk vin fra Wagner-familien mange år frem i tiden.

Specifikationer
SulfitterTilsat
OmrådeCalifornien
AlkoholfriIngen
ProducentCaymus Vineyards
ServeringsforslagBlåskimmel, Grill, Oksekød, Vildt
DrueZinfandel
ProptypeKorkprop
Størrelse0,75 liter
Alkohol %14,8%
Land U.S.A
EAN-nr:017224730101