På lager

Chaffey Bros- Superbarossa 2018

Pris pr. stk. 149,00 DKK

Farven er dyb rød, med lilla undertoner. Denne druesammensætning giver en let rund rødvin, med god dybde og masser af røde bær og blommer i både næse og mund. Vinen byder på en struktureret Shiraz der bidrager med rige blommer og jordbærrøde frugter, mens Cabernet Sauvignon'en tilbyder blød sort bærfrugt og solbær. Med bløde tanniner til at runde af med. En let drikkelig vin med god dybde og en god bund af krydderier og kraft. 

Jeg vil anbefale dig at servere denne vin ved en temperatur mellem 14-16°C. Dekantere den gerne en time inden servering, så opnår du den fulde smagsoplevelse. Servere den gerne til pasta, oksekød, eller kylling. 

Årgang
2018
Sulfitter
Tilsat
Område
Barossa Valley
Alkoholfri
Ingen
Producent
Chaffey Bros
Serveringsforslag
Fjerkræ, Oksekød, Pasta
Drue
Cabernet Sauvignon, Syrah/Shiraz
Proptype
Skruelåg
Størrelse
0,75 liter
Alkohol %
14%
Land
Australien

Superbarossa fra Chaffey Bros består af en fornuftig blanding af Shiraz (59%), Cabernet Sauvignong (41%). 
De er plukket tidligt for at bevare så meget friskhed som muligt fra de gamle vinstokke. En blanding imellem to druer der er struktureret og flerdimensionel.

Chaffey Bros, består af svogrene, Daniel og Theo som er den nyeste generation af Chaffey-familien. Deres håndlavede vine kommer fra vinmarker spredt over Barossa og Eden Valley, som man finder i Australien. Her trækker de på ægte gamle vinstokke og komplekse jordarter, som kommer til udtryk i fantastiske aromaer. De elsker at fortælle historier, og hver af deres vinetiketter afslører detaljer om vingården, variation, region eller historie.

Specifikationer
Årgang2018
SulfitterTilsat
OmrådeBarossa Valley
AlkoholfriIngen
ProducentChaffey Bros
ServeringsforslagFjerkræ, Oksekød, Pasta
DrueCabernet Sauvignon, Syrah/Shiraz
ProptypeSkruelåg
Størrelse0,75 liter
Alkohol %14%
Land Australien