På lager

Chateau Smith- Cabernet Sauvignon 2017

Pris pr. stk. 199,00  DKK
  • Pris pr. stk. v/3 stk. 166,66  DKK

Leder du efter en vin, der vil sparke benene væk under dig og dine gæster? Så er denne Cabernet Sauvignon et ret godt bud. Charles Smith bryder med normerne med denne vin, og han kan noget helt særligt, når det kommer til fremstilling af vin. Du må ikke snyde dig for, at prøve denne vin! 

Fra rockstjerne til vinmager - det er alligevel noget af et karriereskift Charles Smith har gjort sig. Han opdagede sin passion for vin, da han flyttede til Europa, og 1999 på en tur til USA mødte han en vinmager, der overbeviste ham om at kaste sig over vin. I 2001 lancerede han sin første vin, og kun otte år senere blev han kåret som "Winemaker of the Year" af Food & Wine Magazine. Han fik samme kåring i 2010 af Seattle Magazine og i 2014 af Wine Enthusiast. Charles Smith har en stor viden og respekt for gamle teknikker indenfor vinproducering, og det er bl.a. denne viden, der gør hans vine så unikke som de er. 

Stjernen i vinen er Cabernet Sauvignon, der bidrager med en intens smag, dybde og kompleksitet, mens Petit Verdot og Cabernet Franc giver vinen lidt ekstra lækkerhed! Du får her en fokuseret og karakteristisk vin. Næsen er intens med noter af mørke frugter såsom blomme og solbær med et hint af skovbund. Den kan være lidt krydret i smagen med fine tanniner. Det er en ret sexet vin, som jeg kun kan anbefale! 

Du får det absolut bedste ud af vinen, hvis du serverer den ved en temperatur på omkring 15-18°C.

Årgang
2017
Sulfitter
Tilsat
Område
Washington State
Alkoholfri
Ingen
Producent
Charles Smith
Serveringsforslag
Fjerkræ, Lam, Oksekød, Vildt
Drue
Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Petit Verdot, Vermentino
Proptype
Skruelåg
Størrelse
0,75 liter
Alkohol %
14%
Land
U.S.A
Specifikationer
Årgang2017
SulfitterTilsat
OmrådeWashington State
AlkoholfriIngen
ProducentCharles Smith
ServeringsforslagFjerkræ, Lam, Oksekød, Vildt
DrueCabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Petit Verdot, Vermentino
ProptypeSkruelåg
Størrelse0,75 liter
Alkohol %14%
Land U.S.A