På lager

David Rio Orca Spice Sukkerfri-Normal: 337 gram

Pris pr. stk. 135,00  DKK

David Rio Chai Orca Spice - den originale sukkerfri chaite

David Rio Chai latte er let at lave og giver dig den ægte smag af Indien, når du står op om morgenen, er kommet hjem fra arbejde, har været til træning – eller bare trænger til en forfriskende Chai Latte lige nu og her.

Orca Spice er den originale sukkerfri chaite variant fra David Rio - og en form for "light version" af den ekstremt populære Tiger Spice. Orca Spice består af sort te tilsat aromatiske krydderier og sødet med sødemidlet Splenda. De velsmagende krydderier i Orca Spice er et eksotisk miks af nellike, kanel, kardemomme og ingefær. Krydderierne formales og koges i vand. Herefter tilsættes teen – således den kan trække i blandingen.

Orca Spice chaiteen kan blandes med mælk eller vand. Den rigtsmagende te kan nydes kold, varm eller som blended smoothie. David Rios bedst sælgende chai er perfekt som den daglige kop chailatte, eller en fantastisk gaveidé. Den flotte dåse som teen leveres i, gør den flot at give og dekorativ at have stående fremme.

Chai latte er et velsmagende alternativ til kaffe og te. David Rio gør det nemt for dig at lave Chai latte i en fart. Den unikke blanding af te og krydderier i David Rios Chai teer giver dig et boost af velvære og stimulerer dine smagsløg, når du mest trænger til det.

Afholdes hos
Wohlenberg Vinhandel
Tid
Kl. 18-21
Kan sendes til DK
Ingen
Kan udbringes lokalt
Ingen
Kan afhentes hos Wohlenberg Vinhandel
Ingen
Kan sendes til EU
Ingen
Alkoholfri
Ingen
Specifikationer
Afholdes hosWohlenberg Vinhandel
TidKl. 18-21
Kan sendes til DKIngen
Kan udbringes lokaltIngen
Kan afhentes hos Wohlenberg VinhandelIngen
Kan sendes til EUIngen
AlkoholfriIngen