Givry 1er Cru Clos Jus 1er Cru marken Clos Jus ligger lige nord for Givry by og er ca. 8 hektar. Parcellen er omgivet af vægge og består af en rød leret jord med masser af større sten som holder på varmen. Marken har en lidt blandet historie, før phylloxeraen var den regnet som den absolut bedste mark i Givry, men op igennem det 20. århundrede lå den lidt øde hen indtil den blev genplantet i 1990. Druerne høstes ved håndkraft og afstilkes inden de kommes i de kølige cementtanke hvor gæringen foregår. Under gæringen som foregår med tempetaturkontrol foretages der pigeage to gange daglige over de 14 dage. Efterfølgeende lagres vinen 18 måneder på egetræsfade. Flot rubinfarve med lilla-blå nuancer. Næsen emmer af små røde bær som solbær og hindbær. Flot struktur, frugtig og saftig med silkebløde tanniner, herfter vanilje og et strejf af lakrids. Server vinen ved 16-18C og nyd den til lettere vildretter eller modne hvidskimmel oste.
Domaine Chofllet - højt beliggende i Russilly Domaine Chofflet ligger i Russilly, en lille landsby sydøst for Givry i Côte Chalonnaise. Her midt i det blide bølgende landskab ligger enge og vinmarker side om side. Domænet ejer i alt 14,7 hektar vinmarker, alle beliggende i Givry appelationen, flere af dem beliggende i 300-400 m.o.h. Vinificeringsmetoderne er klassiske, men domænet holder sig ajour med det nyeste udstyr såsom en pneumatisk presse og aircondition i fadkælderen, alt sammen for at optimere og levere den bedste kvalitet. Jonathan Brunot - utradionelt skolet Jonathan Brunot har ikke taget den tradionelle vej til at blive vinbonde, men har taget en lille omvej. Han er nemlig handelsuddannnet, militærskolet på Saint-Cyr, har taget en OIV (Master of Science in Wine Management), har arbejdet på en gård i Argentina og været ansvarlig på Domaine de L’Abbaye de Lerins. Men i 2019 købte Jonathan Domaine Chofflet af sin svigerfar, efter at de to havde arbejdet side om side i 3 år.
The store will not work correctly when cookies are disabled.