Hvide blomster, tørrede urter, jasminblomst, nelliker, når den har stået lidt i glasset vil noter dom appelsinskal, kamille og fennikel komme frem og til sidst et strej af grapefrugt og pære
Hvad smager du
Mentaliteten i kælderen er at der bliver improviseret men samtidig er meget minimalistiske i deres vinificering hvilket skaber, rå og jordagtig smag af gul stenfrugt, våde sten og skovbund hvilket fører til en højsyre, let salt finish, meget rank og let, afslutningsvis i ganen vil man fornemme præsentere og citronskal
Hvad er den god til
Marineret nakkefilet, med en grøn sauce, og pocherer æg
Eller stegt hvid fisk med citronsauce, rødkålssalat, kogte selleri og ristet brød
Enric Soler overtog sinnbedstefars 75år gamle vinstokke tilbage i 2004 og producere nogle af Pendes i Spanien mest sofistikerede sorter af Xarel-lo
100% xarel-lo fra 3 små parceller
Dyrket i kalkholdig ler, spontan gæring efterfølges af 6-9 måneders lagring i en blanding af brugt fransk eg og betonvæg, ufiltreret minimal svovl ved aftapning, dyrket biodynamisk