På lager

Enric Soler-Improvisacio 2019

Pris pr. stk. 299,00 DKK

Hvad dufter du 

Hvide blomster, tørrede urter, jasminblomst, nelliker, når den har stået lidt i glasset vil noter dom appelsinskal, kamille og fennikel komme frem og til sidst et strej af grapefrugt og pære 

 

Hvad smager du 

Mentaliteten i kælderen er at der bliver improviseret men samtidig er meget minimalistiske i deres vinificering hvilket skaber,  rå og jordagtig smag af gul stenfrugt, våde sten og skovbund hvilket fører til en højsyre, let salt finish, meget rank og let, afslutningsvis i ganen vil man fornemme præsentere og citronskal 

 

Hvad er den god til 

Marineret nakkefilet, med en grøn sauce, og pocherer æg

Eller stegt hvid fisk med citronsauce, rødkålssalat, kogte  selleri og ristet brød 

 Faste oste er denne vin helt eminent til. 

Årgang
2019
Sulfitter
Tilsat
Område
Penedès
Alkoholfri
Ingen
Producent
Enric Soler
Serveringsforslag
Kalv, Ost, Svinekød
Drue
Xarel-lo
Proptype
Korkprop
Størrelse
0,75 liter
Alkohol %
12,5%
Land
Spanien

Enric Soler overtog sinnbedstefars 75år gamle vinstokke tilbage i 2004 og producere nogle af Pendes i Spanien  mest sofistikerede sorter af Xarel-lo

100% xarel-lo fra 3 små parceller 

Dyrket i kalkholdig ler, spontan gæring efterfølges af 6-9 måneders lagring i en blanding af brugt fransk eg og betonvæg, ufiltreret minimal svovl ved aftapning, dyrket biodynamisk

Specifikationer
Årgang2019
SulfitterTilsat
OmrådePenedès
AlkoholfriIngen
ProducentEnric Soler
ServeringsforslagKalv, Ost, Svinekød
DrueXarel-lo
ProptypeKorkprop
Størrelse0,75 liter
Alkohol %12,5%
Land Spanien