Generationsskifte i en af byens ældste butikker

Generationsskifte i en af byens ældste butikker

Wohlenberg har været garant for god smag siden 1913 og det er fortsat ambitionen, når forretningens nye ejere overtager.

 

Jørn og Anna Petersen, som har ejet forretningen siden 2004, overdrager Wohlenberg til Martin Christiansen og Jacob Moos pr. 01. oktober 2020.

"Det glæder os, at Martin og Jacob skal overtage butikken og drive den videre på deres måde. De kender forretningen og vores kunder, og vi er trygge ved, at de nu overtager roret", fortæller Jørn Petersen.

Du vil fortsat kunne støde på Jørn og Anna Petersen i butikken eller på vinlageret, som dog får langt færre arbejdstimer og dermed mere tid til at nyde fritiden.

”Efter 17 spændende og gode år, vil vi gerne sige en stor tak til personale, kunder og samarbejdspartnere” lyder det fra Anna og Jørn Petersen.

 

Velkendte ansigter overtager

Martin Christiansen og Jacob Moos med hhv. 12 og 2 års erfaring i Wohlenberg glæder sig til at blive butiksejere.

"Vi er så klar til at overtage det store ansvar det er, at værne om en historisk forretning som Wohlenberg. Vi vil drive den videre med respekt for nostalgien, traditionerne og kvaliteten, men vi vil selvfølgelig også gøre vores for, at Wohlenberg udvikler sig og følger med tiden", fortæller Martin Christiansen.

Makkerparret brænder for forretningens produkter og at give kunderne en særlig oplevelse, når de besøger vinlageret eller butikken med lækre specialiteter.

 "Det er fedt at arbejde med det, som for os begge er en passion. Vi har kendt hinanden i mange år, og har altid nørdet mad, vin og spiritus" fortæller Jacob Moos.  

Privat bor Martin i Dybbøl med sin kone og to døtre. Jacob bor i Rinkenæs med sin kæreste og datter.  

"Vi er samme sted i livet, og har samme opfattelse af, hvordan vi vil drive forretningen videre i fremtiden. Vi får helt sikkert travlt når vi er på arbejde, men vi har altid været vant til at arbejde meget, så med solid opbakning fra vores familier, skal vi nok finde en god balance", fortæller Jacob Moos.  

 

Gode tilbud i den første uge

I den første uge efter overtagelsen, har Martin og Jacob sørget for at lave en masse gode tilbud, som skal være med til at få en masse kunder i butikken og gøre opmærksom på det nye ejerskifte.

 

Reception

Grundet covid-19 vil en evt. reception blive flyttet til når tiderne igen, tillader større forsamlinger.

 

FAKTA

- I 1913 åbner bogholder Gustav Johan Wohlenberg specialforretningen på Perlegade

- Har været ejet af familien Wohlenberg i 3 generationer indtil Jørn Petersen køber forretningen i 2004.

- Består i dag af butik med specialiteter og et vinlager med 30.000 flasker vin fra hele verden samt diverse spiritus.

- Forretningen er især kendt for lækre gavekurve, kaffe, chokolade, specialiteter, øl, vin og spiritus.