Blanc Seleccio er en fantastisk hvidvin lavet på fascinerende drueblanding: 50% Grenache Blanc, 40% Macabeo og 10% Chardonnay fra marker i 450 meters højde. Vinen spontangærer med skindkontakt i 2 dage, inden den lagrer på bundfaldet i en blanding af brugte egefade og et konisk cementæg. Det giver en kompleks hvidvin med næse af abrikos, umoden mango, honning, citrus og nødder, smagen er frisk og fyldig med et hint af bitterhed fra skindkontakten og med en lang frisk, mineralsk finish.
Server ved 8-10 grader i store hvidvinsglas, kan med fordel dekanteres og vinen kan også gemmes op til 5 år.
Meget madvillig til det meste seafood og klassiske risretter, klarer også langt de fleste grøntsage
Mas Foraster laver rigtig spændende, elegante og unikke hvidvine på druen Macabeo, som giver let aromatisk, friske og madvillige hvidvine. Mas Foraster eksperimenterer med at give Macabeo skindkontakt, det giver mere struktur og kompleksitet til druen og begge deres to top hvidvine med henholdsvis 2 og 21 dages skindkontakt er fremragende oplevelser.