Kontakt os

Har du spørgsmål, eller er du i tvivl, så kontakt os.

Telefon: 74 42 17 08

Kontakt vores kundeservice!
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

India Monsooned Se fuld størrelse

India Monsooned

India Monsooned Malabar AA er kendetegnet med en god kraftig body og kun en meget svag syre, som giver en behagelig blød aroma i koppen.
For at sikre den ultimative smagsoplevelse, håndrister vi India Monsooned Malabar AA ved lav temperatur. Ristetiden forlænges, og med en relativ lys ristning opnår vi en blød fyldighed med sødme og et strejf af krydderi.

Flere detaljer

DKK 35,00

7 andre varer i samme kategori:

Bønnerne dyrkes i Malabar regionen, i det bjergrige sydvestlige Indien ud mod det Arabiske Hav. Regionens navn, Malabar, er sammensat af malaysisk ”Mala” som betyder bakke og det persiske ”Bar” for kongerige eller ”Bar” som betyder havn på arabisk.

I monsunperioden fra juni til september er temperaturen og fugtigheden, som er nøglen til Monsooned Malabar kaffe, til stede. Kaffen lagres i højtliggende egne i unikke sækkemønstre for at monsunvindene kan udvikle den særegne karakteristika. Efter monsunperioden sorteres bønnerne nøje for at sikre kvaliteten. India Monsooned Malabar AA er den absolut fineste sortering.