Kalas rabarber gin er baseret på deres populære Kalas opskrift. Ginnen er lagret på rabarber, som er dyrket lige i nærheden af destilleriet. I godt en måned har den trukket saft og kraft ud af rabarberne, hvorefter den er flasket. Ginnen har fået sin lækre koralfarve fra rabarberne og vi anbefaler, at man drikker den afkølet med en Indian Tonic, eller lignende. Server den med en lækker floral eller frugtig garnish, såsom rosenblade eller hindbær. Husk masser af is. Naturligt bundfald kan forekomme i større eller mindre grad.
Gin er en drik som konstant er under udvikling. Det skyldes de uendeligt mange kombinationsmuligheder med krydderier fra hele verdenen, som gør hver producents gin til en unik smagsoplevelse. Det tog os mange måneder at nå frem til den endelige opskrift. Foruden botanicals, har vi arbejdet med, vandtypers mineralitet og base spiritussen selv. For at finde de helt rigtige komponenter er vi gået videnskabeligt såvel som historisk til værks. Historisk set, har vi brugt 4 af de såkaldte klassiske botanicals derudover har vi benyttet os af kamille som betragtes en smule atypisk. Spektroskopi analyse af vores gin har været med til at sikre at vi befinder os smagsmæssigt i grænselandet for hvor meget der kan lade sig gøre. Med andre ord, så er det tæt på fysisk umuligt at proppe mere smag i en flaske end vi har gjort. Gin Kalas er det første produkt fra Destilleriet Als. Smagen af Kalas er præget af 5 botanicals enebær med noter af citrusfrugt, kardemomme og kamille. Navnet “Kalas” opfylder vores ønske om at hylde vores smukke omgivelser med ét ord. Vi ønsker, at vores gin skal repræsentere vores ø og mener, at ordet “Kalas” er et godt bud derpå. Ordet kalas, som udtales [ka’læs], betyder nemlig – ”stor og overdådig fest” eller ”stor mængde af noget godt” og vi mener, at dette i høj grad repræsenterer vores alles Als.