På lager

Kalas slåen Likør

Pris pr. stk. 350,00  DKK

Kalas slåen Likør fra Destilleriet Als kan bruges i tonics såvel som drinks. Server den i en tonic med et lækkert syltet kirsebær eller en appelsinskive. Husk masser af is.

Alkohol %
28
Størrelse
0,5 liter
Type
Gin
Land
Danmark

Likøren kan bruges i tonics såvel som drinks. Server den i en tonic med et lækkert syltet kirsebær eller en appelsinskive. Husk masser af is.

Gin er en drik som konstant er under udvikling. Det skyldes de uendeligt mange kombinationsmuligheder med krydderier fra hele verdenen, som gør hver producents gin til en unik smagsoplevelse. Det tog os mange måneder at nå frem til den endelige opskrift. Foruden botanicals, har vi arbejdet med, vandtypers mineralitet og base spiritussen selv. For at finde de helt rigtige komponenter er vi gået videnskabeligt såvel som historisk til værks. Historisk set, har vi brugt 4 af de såkaldte klassiske botanicals derudover har vi benyttet os af kamille som betragtes en smule atypisk. Spektroskopi analyse af vores gin har været med til at sikre at vi befinder os smagsmæssigt i grænselandet for hvor meget der kan lade sig gøre. Med andre ord, så er det tæt på fysisk umuligt at proppe mere smag i en flaske end vi har gjort. Gin Kalas er det første produkt fra Destilleriet Als. Smagen af Kalas er præget af 5 botanicals enebær med noter af citrusfrugt, kardemomme og kamille. Navnet “Kalas” opfylder vores ønske om at hylde vores smukke omgivelser med ét ord. Vi ønsker, at vores gin skal repræsentere vores ø og mener, at ordet “Kalas” er et godt bud derpå. Ordet kalas, som udtales [ka’læs], betyder nemlig – ”stor og overdådig fest” eller ”stor mængde af noget godt” og vi mener, at dette i høj grad repræsenterer vores alles Als.

Specifikationer
Alkohol %28
Størrelse0,5 liter
TypeGin
Land Danmark