Kendall-Jackson Vintner’s Reserve-serien repræsenterer Kendall-Jacksons engagement og dedikation til Jackson Estate-vinene. Disse vine produceres af druer, der er håndplukkede på Jackson Estates egne vinmarker, som er hjertet i hele Kendall-Jacksons vinproduktion. Hver enkelt drue, der er brugt til Vintner’s Reserve-serien, er dyrket på vinmarker i de kølige kystområder i Californien, som alle er under Kendall-Jacksons dygtige vindyrkningsteams kontrol. Dette giver vinmagerne de bedste betingelser, når de færdige blends skal laves i vineriet. Som Kendall-Jacksons afdøde grundlægger, Jess Jackson, sagde om Vintner’s Reserve-serien: ”Vores mål er at lave vine, som du vil nyde første gang, du smager dem - og mange år fremover.”
Vingården, som i 1974 blev købt af familien Jackson, består af 35 hektar og er beliggende i Lakeport, i det nordlige Californien. Da de købte den, var det en frugtplantage, men i 1982 blev den omdannet til vingård. Gode vine begynder på vingården. Hos Kendall-Jackson er man stolte over at få druer fra nogle af de bedste og fineste vingårde i Californien.
Årgang | 2017 |
---|---|
Sulfitter | Tilsat |
Område | Sonoma |
Alkoholfri | Ingen |
Producent | Kendall-Jackson |
Serveringsforslag | Grill, Kød, Lam, Oksekød, Vildt |
Drue | Cabernet Sauvignon |
Proptype | Korkprop |
Størrelse | 0,75 liter |
Alkohol % | 14,5% |
Land | U.S.A |