På lager

Klinker Brick Winery- Brickmason Blend

Pris pr. stk. 185,00 DKK

Brickmason er et unikt rødvinsblend, som er skabt af husets vinmager. Rødvinen er fremstillet på 80% Zinfandel, 10% Syrah, 5% Cabernet Sauvignon og 5% Petite Sirah fra gamle vinstokke.
Zinfandel er amerikanernes nationaldrue, som også er stedet, hvor den slår sine folder bedst. Aromatisk set er druen meget frugtig, og den er i stand til at gennemgå en meget kraftig fadlagring uden at miste sin friskhed. Syrah er en af de helt store druesorter som er plantet verden over, og bidrager med sødme og en intens farve til vinen. Cabernet Sauvignon er verdens mest berømte druesort, som er en naturlig krydsning mellem den blå Cabernet Franc og den grønne Sauvignon Blanc. Druen er lille og tykskindet, og den giver lagringsdygtige vine med meget tannin og farve. Aromatisk kendetegnes mange Cabernet Sauvignon-vine ved en tone af solbær

Årgang
2016
Sulfitter
Tilsat
Område
Californien
Alkoholfri
Ingen
Producent
Klincker Brick Winery
Serveringsforslag
Fjerkræ, Kalv, Lam, Oksekød
Drue
Cabernet Sauvignon, Petite Sirah, Syrah/Shiraz, Zinfandel
Proptype
Korkprop
Størrelse
0,75 liter
Alkohol %
14,8%
Land
U.S.A

Klincker Brick Winery – Brickmason Blend, er et prisbelønnet vinhus, som er specialiseret i at producere Zinfandel-vine. Ægteparret Steve og Lori Felten står bag Klinker Brick og er 5. generations vinavlere i Lodi Valley, som ligger i den nordlige del af Californiens Central Coast i USA. De råder over 15 individuelle vinmarker, som primært er beplantet med Zinfandel på nær en smule Syrah, Cabernet Sauvignon, Petite Sirah, Tokay, Carignan, Albariño og Alicante. Vinstokkene er mellem 40 og 120 år gamle. I år 2000 producerede de deres første Klinker Brick Zinfandel fra vinstokke, som deres forfædre plantede helt tilbage i 1900-tallet.

Hos Klinker Brick er topprioriteten intet mindre end at producere vin i verdensklasse. Klinker Brick lægger stor vægt på, at vinstokkene får konstant opmærksomhed igennem hele processen, da det hele starter med en ihærdig indsats i vinmarkerne. Derefter er det op til vinmageren Barry Gnekow at opretholde kvaliteten under bearbejdningsprocessen. En mand som besidder mere end 25 års erfaring inden for vinfremstilling.

Klinker Brick kan oversættes til klinker mursten, som er højt værdsatte mursten, der er anvendt i opførelsen af mange af de historiske bygninger i Lodi, inklusiv Klinker Brick vinhuset. ”Klinker” refererer til lyden, der fremkommer, når to mursten slås mod hinanden.

Specifikationer
Årgang2016
SulfitterTilsat
OmrådeCalifornien
AlkoholfriIngen
ProducentKlincker Brick Winery
ServeringsforslagFjerkræ, Kalv, Lam, Oksekød
DrueCabernet Sauvignon, Petite Sirah, Syrah/Shiraz, Zinfandel
ProptypeKorkprop
Størrelse0,75 liter
Alkohol %14,8%
Land U.S.A