La Braccesca - Bramasole Cortona DOC Syrah 2009

På lager

349,00 kr

Bramasole er på en gang, stor, rig, kraftfuld og elegant. Det aromatiske spektrum er præget af aromaer af sorte bær og tobak. På ganen får du de komplekse noter af lakrids og sort peber, som kendetegner en virkeligt stor Syrah. Eftersmagen er fyldig, smidig og med meget stor længde. En stor vin, der bør nydes af rummelige glas til lam, okse, eller vildt. 

Serveringsforeslag

2009
14
Syrah/Shiraz
Lam, Oksekød, Vildt
0,75 liter
Toscana
Tilsat
Korkprop
Italien

Mere information

La Braccesca - topvine fra Montepulciano og Cortona
Vinmarkerne, der hører til Antinoris La Braccesca ejendom befinder sig i to nært beliggende, men meget forskellige, zoner: Den historiske kerne på 103 ha. befinder sig Montepulciano. 162 hektar befinder sig i Cortona, som har skabt sig et verdensklasse navn med internationale druesorter, især Syrah. Tilsammen udgør sjælen og terroiret i disse to områder La Braccesca. Marchesi Antinori begyndte sine investeringer i dette område, der regnes for en af de mest lovende i Toscana og hele Italien, i begyndelsen af 1990'erne. På det tidspunkt gennemgik Vino Nobile di Montepulciano appellation en sand renæssance.

La Braccesca Bramasole Cortona Syrah
Syrah druerne til  Bramasole høstes ved optimal modenhed fra midten af september. Efter afstilkning af klaserne blev druerne knust og gennemgik en kold maceration på drueskindet for at optimere ekstraheringen af de aromatiske komponenter. Herefter fik temperaturen lov til at stige til 28 ° Celsius for at sikre struktur, farve og tannin i den færdige vin. Efter 18 dages gæring og skindkontakt blev den unge vin stykket om til små nye egetræsfade. Fadlagringen varer typisk 16 måneder, hvorefter vinen aftappes.

Stor, rig og elegant klassevin
Bramasole er på en gang, stor, rig, kraftfuld og elegant. Det aromatiske spektrum er præget af aromaer af sorte bær og tobak. På ganen får du de komplekse noter af lakrids og sort peber, som kendetegner en virkeligt stor Syrah. Eftersmagen er fyldig, smidig og med meget stor længde. En stor vin, der bør nydes af rummelige glas til lam, okse, eller vildt.

2009
14
Syrah/Shiraz
Lam, Oksekød, Vildt
0,75 liter
Toscana
Tilsat
Korkprop
Italien