La Dame du Rouet Rosé

På lager

  • Pris pr. stk. v/1 stk.: 159,00 kr
  • Pris pr. stk. v/6 stk.: 109,00 kr
159,00 kr

Jean-Luc og datteren Laure har skabt denne rosé specielt til gourmet'er i en tør og elegant madegnet stil. Friske frugtaromaer med spicy noter stiger op af glasset, og i munden mødes du af en på én gang fyldig og samtidig elegant smag med en friskhed og kompleksitet, der er i særklasse. Vinen er fuld af finesse fra solbær og hindbær blandet med rosmarin, timian og fennikel. Nyd vinen til delikate retter med f.eks. kylling og hvid fisk eller bare i godt selskab!

Serveringsforeslag

kylling
Kylling
13
Cinsault, Grenache, Syrah/Shiraz
Fisk, Fjerkræ, Kylling
0,75 liter
Provence
Tilsat
Korkprop
Frankrig

Mere information

”Min passion er at skabe vine, som giver mennesker fornøjelse. Jeg ønsker, at hvert glas er som en sang, der lovpriser de enkle og vigtige ting i livet: At passe på naturen, at nyde mad og at dele med andre…”
Anne og Jean-Luc Colombo er begge ønologer med en fortid i gastronomien, og det løber som en rød tråd igennem alt, de skaber. I 2010 tilsluttede Laure Colombo sig familiefirmaet efter en ønologuddannelse og masser af erfaring fra resten af verden.

Jean-Luc & Anne kastede deres kærlighed og entusiasme på Cornas for mere end 30 år siden og mener, at det er her i granitten, at Syrah kommer allerbedst til udtryk. Og det gøres det i pagt med naturen, for her bruges ikke pesticider, kunstgødning eller andet ”unaturligt”, hvilket sikrer, at insekter, dyr og vinstokke sameksisterer og trives. Colombo familien er stærkt forbundet med bier (Les Abeilles) og har skabt JLC Bee Helpful programmet, som støtter den franske organisation L’Arbre aux Abeilles, hvis opgave det er at beskytte den brune bi, som er indfødt i Rhône, og som både er vigtig for vinavlen og en truet art.

La Dame du Rouet – AOC Coteaux d'Aix en Provence
Jean-Luc og datteren Laure har skabt denne rosé til ære for Notre Dame du Rouet (Vor Frue fra Rouet), som fra sit kapel på kanten af havet i en af de smukke Côte Bleue bugter nær Marseille beskytter havets folk og ligeledes Jean-Luc, da han i sin barndom og ungdom boltrede sig på havet nær hans barndomshjem i Marseille. De 40% Syrah, 40% Cinsault og 20% Grenache druer er dyrket på limstensholdige skråninger nær Sainte Victoire bjerget berømt fra Van Gogh's malerier.

Denne rosé er tør, elegant og madegnet i stilen, og den er skabt specielt til gourmet'er. Friske frugtaromaer med spicy noter stiger op af glasset, og i munden mødes du af en på én gang fyldig og samtidig elegant smag med en friskhed og kompleksitet, der er i særklasse. Vinen er fuld af finesse fra solbær og hindbær blandet med rosmarin, timian og fennikel. Nyd vinen til delikate retter med f.eks. kylling og hvid fisk eller bare i godt selskab!

13
Cinsault, Grenache, Syrah/Shiraz
Fisk, Fjerkræ, Kylling
0,75 liter
Provence
Tilsat
Korkprop
Frankrig