La Minga - Cabernet Sauvignon

På lager

  • Pris pr. stk. v/1 stk.: 60,00 kr
  • Pris pr. stk. v/6 stk.: 55,00 kr
60,00 kr

Med La Minga Cabernet får du en herlig duft af solmoden Cabernet drue og en fyldig, balanceret og intens smag med en fin koncentration. Nyd den mellem et og tre år fra høst, og prøv den til retter med kalv, fjerkræ, svine mørbrad eller gode pasta retter.
Store glas får det bedste frem i La Minga Cabernet, og især hvis serveringstemperaturen ikke overskrider 18 graders Celcius. 

Serveringsforeslag

12
Cabernet Sauvignon
Fjerkræ, Gris, Kalv, Pasta
0,75 liter
Central Valley
Tilsat
Skruelåg
Chile

Mere information

Chile – Vinnyderens Paradis
Chile er et paradis for alle der holder af god vin. I Chiles vinområder, omkring hovedstaden Santiago, er der nogle af de bedste betingelser for vindyrkning i hele verden. Det solrige og tørre klima, jordbunden, og de kølende vinde fra havet sikrer hvert år perfekt modne, balancerede og struttende sunde druer. Med andre ord optimale betingelser. Og Chilenerne udnytter potentialet til både at give os nogle af de bedste vinkøb i verden og også til vine i verdensklasse!

La Minga – søster vineri til Carmen Vineyards
La Minga fremstilles af et søstervineri til tophuset Carmen Vineyards. La Minga er fremstillet 100% på Cabernet Sauvignon druer alle høstet i Central Valley området. Central Valley omfatter Chilenske topdistrikter som f.eks. Maipo Valley, Rapel Valley og Aconcagua.Ved ankomsten til kældrene blev de solmodne druer afstilket og kølet let for at muliggøre en 48 timers udblødning før gæringen, der sikrer ekstra aroma og farve til vinen.
Selve gæringen fandt sted ved 25 graders Celcius i tanke af rustfrit stål. Efter endt gæring sugede den unge vin yderligere kraft på drueskindet, således at den totale “maceration” androg 25 dage. Herefter blev tankene drænet og druerne blev presset skånsomt i topmoderne pneumatiske presser.

Klassisk blød Chile Cabernet
Med La Minga Cabernet får du en herlig duft af solmoden Cabernet drue og en fyldig, balanceret og intens smag med en fin koncentration. Nyd den mellem et og tre år fra høst, og prøv den til retter med kalv, fjerkræ, svine mørbrad eller gode pasta retter.
Store glas får det bedste frem i La Minga Cabernet, og især hvis serveringstemperaturen ikke overskrider 18 graders Celcius.

12
Cabernet Sauvignon
Fjerkræ, Gris, Kalv, Pasta
0,75 liter
Central Valley
Tilsat
Skruelåg
Chile