La Minga - Chardonnay

På lager

  • Pris pr. stk. v/1 stk.: 60,00 kr
  • Pris pr. stk. v/6 stk.: 55,00 kr
60,00 kr

La Minga Chardonnay fremstilles bevidst i en imødekommende, let tilgængelig, frisk og fyldig stil, der gør den til den noget nær perfekte allround vin. Duften byder på fine solmodne Chardonnay aromaer. Smagen er elegant og frisk, og munder ud i en behagelig fyldig eftersmag af moden frugt. En appetitvækkende og vellavet Chardonnay vin med tilpas frugt og fylde til at kunne matche en bred vifte af retter med fisk, skaldyr eller grøntsager. Også et herligt glas i "utide".

Serveringsforeslag

kylling
Kylling
13
Chardonnay
Fisk, Kylling, Skaldyr
0,75 liter
Central Valley
Tilsat
Skruelåg
Chile

Mere information

Chile – vinavlerens og vinnyderens Paradis
Chile er et paradis både for vin-dyrkeren og ikke mindst for vin-nyderen. I Central Valley, der huser mange af de bedste sub-appellationer placeret nord, syd og vest fro Chiles hovedstad Santiago, findes nogle af de bedste betingelser for vindyrkning i hele verden. Det solrige og tørre klima, jordbunden, og de kølende vinde fra havet sikrer hvert år perfekt modne, struttende sunde druer med kolossal smagsintensitet.

La Minga – søstervingård til Carmen
La Minga er en søstervingård til tophuset Carmen Vineyards. La Minga-vinene fremstilles på druer fra forskellige distrikter i Central Valley, herunder Maipo, Rapel og Aconcagua.

En af verdens bedste grønne druesorter
Chardonnay druen kendes først og fremmest fra Bourgogne, hvor den er druen bag nogle af de største, tørre hvidvine på nærværende planet. Den er også en vigtig ingrediens i Champagne distriktet, hvor den dækker ca. en tredjedel af arealet. Også uden for Frankrig er Chardonnay anerkendt som en af de bedste hvidvinsdruer i verden. Vin fremstillet på Chardonnay druen varierer stil og kvalitetsmæssigt alt efter klima, jordbund, hektarudbytter, vinifikation og lagring. De generelle træk er stor fylde og nuancer af eksotiske frugter.

En fyldig, elegant hvidvin
La Minga Chardonnay fremstilles bevidst i en imødekommende, let tilgængelig, frisk og fyldig stil, der gør den til den noget nær perfekte allround vin. Duften byder på fine solmodne Chardonnay aromaer. Smagen er elegant og frisk, og munder ud i en behagelig fyldig eftersmag af moden frugt. En appetitvækkende og vellavet Chardonnay vin med tilpas frugt og fylde til at kunne matche en bred vifte af retter med fisk, skaldyr eller grøntsager. Også et herligt glas i "utide".

13
Chardonnay
Fisk, Kylling, Skaldyr
0,75 liter
Central Valley
Tilsat
Skruelåg
Chile