På lager

Leclerc Briant Abyss 2016

Pris pr. stk. 1.699,00  DKK
  • Pris pr. stk. v/2 stk. 1.500,00  DKK

Champagnen fra havets bund!

Du læste rigtigt! Denne Champagne der er produceret af luksus champagnehuset Leclerc Briant, er hentet op fra havets bund, efter at have ligget og modnet i 12 måneder på 60 meters dybde.. Det resulterer i en smuk gylden farve, der sammen med fine bobler rummer frugtige noter, der midt på ganen bliver mineralske. En harmonisk balance som ingen anden Champagne.

Cuvée Abyss er en champagne med en bestemt maritim karakter, der har draget fordel af at blive modnet på bunden af havet. At smage på det er at opdage og værdsætte de samme mineralkvaliteter, som man finder i de kridtagtige og sandede jordarter i Champagne-terroiret, hvor den havde sin oprindelse.

Dette er nu den tredje frigivelse baseret på vin fra 2016-høsten, blandet og tappet i foråret 2019, disgorged i forsommeren 2019 og derefter videre til Brittany, hvor den tilbragte lidt over 12 måneder i 60 meter dybde, før den blev hentet i efteråret 2020. Druerne, der udgør denne cuvée, blev høstet fra udvalgte Champagne-landsbyer, der er kendt for deres specifikke kalkstenundermiljø. 34% Pinot Noir, 33% Pinot Meunier og 33% Chardonnay

Årgang
2016
Sulfitter
Tilsat
Område
Champagne
Alkoholfri
Ingen
Producent
Leclerc Briant
Serveringsforslag
Aperitif
Drue
Chardonnay, Pinot Meunier, Pinot Noir
Proptype
Korkprop
Størrelse
0,75 liter
Alkohol %
12%
Land
Frankrig
Specifikationer
Årgang2016
SulfitterTilsat
OmrådeChampagne
AlkoholfriIngen
Producent Leclerc Briant
ServeringsforslagAperitif
DrueChardonnay, Pinot Meunier, Pinot Noir
ProptypeKorkprop
Størrelse0,75 liter
Alkohol %12%
Land Frankrig