På lager

Let it bee - Semi-Seco - organic Cava

Pris pr. stk. 109,00  DKK
  • Pris pr. stk. v/6 stk. 99,00  DKK

Let it Bee Organic Cava Semi-Seco
Denne flotte Cava er bæredygtigt dyrket og økologisk certificeret. Vinmagerne, der er
økologiske helt ind til benet, intervenerer minimalt, for kvaliteten er allerede skabt i
vinmarken. Druerne er manuelt høstet fra godt 30 år gamle Macabeo (75 %) vinstokke og
godt 25 år gamle Chardonnay (25 %) vinstokke. Høsten foregår om natten for at sikre
optimal friskhed. Første gæring er på rustfrit stål og anden gæring er på flaske med 12
måneders lagring. Her får du en lys gul Cava med grønlige nuancer og fine bobler i glasset.
På næsen er der intense aromaer af pære og æble med noter af lime og hyldeblomst.
Smagen starter frisk, har fine bløde bobler, og det hele slutter af med en lang eftersmag
med blomsternoter og en elegant sødme.

Sulfitter
Tilsat
Alkoholfri
Ingen
Producent
Let it Bee
Serveringsforslag
Aperitif
Drue
Macabeo
Proptype
Korkprop
Størrelse
0,75 liter
Alkohol %
11,5%
Land
Spanien
Økologisk
Ja

Let it Bee
Den økologiske serie ”Let it Bee” er produceret af to innovative Masters of Wine. Gennem
deres mange år som vinmagere har de fundet en håndfuld ærekære vinbønder som de nu
har samarbejdet med i lang tid. Dette samarbejde sikrer dig høj kvalitet til en rimelig pris.
Støtte til humlebien
Hver flaske giver 1,50 kr. til humlebiens bevarelse og udbredelse i Spanien. Organisationen
sponsorerer plantning & såning af humlebi-venlige planter. Både mellem vinrækkerne og
på de omliggende arealer. Dette hjælper ikke blot humlebien, men påvirker også
biodiversiteten generelt.
Cava
Betegnelsen Cava blev indført i 1970 og dækker over Spaniens fornemme mousserende
vine, fremstillet efter champagnemetoden. Langt de fleste Cava vine produceres i
Catalonien, med Penedès som vigtigste område. For at benytte betegnelsen Cava skal
vinene lagres minimum 9 måneder på bundfaldet, ligesom trykket før degorgering skal
være minimum 4 atmosfærer.