På lager

Louis Jadot- Coteaux Bourguignons 2021

Pris pr. stk. 179,00  DKK

Resultatet er en flot, let og saftig rødvin, der byder på smukke karakteristika fra begge terroir. I bouqueten breder der sig en sommerlig aroma med masser af duft af hindbær, kirsebær og jordbær i skøn forening med duften af sommerblomster og et lille strejf af krydderurter. Smagen er læskende frisk med masser af smag fra modne røde bær tilsat lette krydrede nuancer.

Coteaux Bourguignons Rouges sommerlige friskhed gør den velegnet til f.eks. barbecue-marinerede grillretter, samt retter med grisekød, fjerkræ og pasta som hovedingrediens. Også en god, hjemmelavet italiensk inspireret pizza og fiskeretter, passer vinen til. Vinen er også en oplagt terrass- og sofavin, som bør nydes let afkølet.

Årgang
2021
Sulfitter
Tilsat
Område
Bourgogne
Alkoholfri
Ingen
Producent
Louis Jadot
Serveringsforslag
Aperitif, Fjerkræ, Grill, Kalv, Pasta, Pizza, Svinekød, Tapas
Drue
Gamay, Pinot Noir
Proptype
Korkprop
Størrelse
0,75 liter
Alkohol %
12,5%
Land
Frankrig

Elegant, delikat og saftig. Coteaux Bourguignons Rouge Les Pétites Pierres fra den verdenskendte vinproducent Louis Jadot, er et enestående eksempel på, hvad den 'nye' Coteaux Bourguignons-appellation formår. Denne særlige appellation dækker stort set hele Bourgogne og Beaujolais. Den er skabt for at give vinmagerne i disse to hæderkronede vinområder mulighed for at skabe nye blandingsvine af de klassiske, lokale druer.

I dette tilfælde har Bourgogne-mesteren fra Côte d’Or taget Pinot Noir-druer fra sine vinmarker på de kalk- og lerholdige skråninger i Bourgogne og blandet dem med Gamay-druer fra gamle vinstokke dyrket på de granitholdige marker i Beaujolais.

Specifikationer
Årgang2021
SulfitterTilsat
OmrådeBourgogne
AlkoholfriIngen
ProducentLouis Jadot
ServeringsforslagAperitif, Fjerkræ, Grill, Kalv, Pasta, Pizza, Svinekød, Tapas
DrueGamay, Pinot Noir
ProptypeKorkprop
Størrelse0,75 liter
Alkohol %12,5%
Land Frankrig