Mademoiselle Marg’O – frækhed, følelser og femininitet Mademoiselle Marg'O champagnerne har hver deres unikke personlighed og stil. Navnet siger finesse og elegance, og det inspirerer Aurélie, når hun arbejder med de forskellige vine. Hver enkelt flaske skal have udtryk som en enestående Champagne, der kombinerer frækhed, følelser og femininitet. La Dame Noire – Ekstra Brut Druerne kommer primært fra parcellen La Dame Noire. Pinot Noir (80 %) giver struktur, frugtighed, rundhed, hvor Chardonnay (20 %) bringer elegance, finesse, balance og friskhed. Den lave dosage (4,5 gr/l) skaber en glitrende spænding og bevarer renheden af denne champagne med en rig og stærk personlighed. Den har en berusende kompleksitet med aromaer af røde og sorte bær samt nuancer af æbler, pærer og citrus. Smagen er ren, elegant og har en nærmest kærtegnende rundhed. Afslutningsvis kommer den lysende energi fra ejendommens ler-kalksten-terroir.
Côte des Bar – karakterfuld champagne Côte des Bar er kendt for at producere nogle af de fineste og mest karakterfulde champagnevine. Beliggende i den sydøstlige del af Champagne-distriktet er Côte des Bar kendt for sit unikke terroir, der omfatter bakker, kalksten og et køligere klima end nogen andre områder i Champagne. Dette resulterer i vine med en distinkt smagsprofil, der ofte er mere kraftfuld og frugtagtig, og som tilbyder et spændende alternativ til de mere kendte områder som Montagne de Reims og Côte des Blancs. Familieejet vingård med respekt for naturen De 2 søstre Aurélie Ponnavoy og Sonia Poissenot er 3. generation på vingården, som er beliggende i Bergères i hjertet af Côte des Bar. Sonia er ansvarlig for arbejdet i vinmarkerne og tager sig af de gamle vinstokke, som er med til at give champagnerne ekstra aromatisk kompleksitet, og hun sørger samtidig for, at alle krav bliver overholdt, således at vingården kan bevare sit HVE level 3 certifikat. Det handler om respekt for naturen og jorden. Aurélie er uddannet ønolog og er ansvarlig for at fuldende resultatet og sørge for at de sunde druer bliver til champagne, som afspejler terroiret.
The store will not work correctly when cookies are disabled.