På lager

Mademoiselle Marg'o - La Dame Noire Extra Brut

Pris pr. stk. 499,00  DKK
  • Pris pr. stk. v/2 stk. 450,00  DKK

Mademoiselle Marg’O – frækhed, følelser og femininitet
Mademoiselle Marg'O champagnerne har hver deres unikke personlighed og stil. Navnet
siger finesse og elegance, og det inspirerer Aurélie, når hun arbejder med de forskellige
vine. Hver enkelt flaske skal have udtryk som en enestående Champagne, der kombinerer
frækhed, følelser og femininitet.
La Dame Noire – Ekstra Brut
Druerne kommer primært fra parcellen La Dame Noire. Pinot Noir (80 %) giver struktur,
frugtighed, rundhed, hvor Chardonnay (20 %) bringer elegance, finesse, balance og
friskhed. Den lave dosage (4,5 gr/l) skaber en glitrende spænding og bevarer renheden af
denne champagne med en rig og stærk personlighed. Den har en berusende kompleksitet
med aromaer af røde og sorte bær samt nuancer af æbler, pærer og citrus. Smagen er ren,
elegant og har en nærmest kærtegnende rundhed. Afslutningsvis kommer den lysende
energi fra ejendommens ler-kalksten-terroir.

Sulfitter
Tilsat
Område
Champagne
Alkoholfri
Ingen
Producent
Mademoiselle Marg'o
Serveringsforslag
Aperitif
Drue
Chardonnay, Pinot Noir
Proptype
Korkprop
Størrelse
0,75 liter
Alkohol %
12%
Land
Frankrig

Côte des Bar – karakterfuld champagne
Côte des Bar er kendt for at producere nogle af de fineste og mest karakterfulde
champagnevine. Beliggende i den sydøstlige del af Champagne-distriktet er Côte des Bar
kendt for sit unikke terroir, der omfatter bakker, kalksten og et køligere klima end
nogen andre områder i Champagne. Dette resulterer i vine med en distinkt smagsprofil,
der ofte er mere kraftfuld og frugtagtig, og som tilbyder et spændende alternativ til de
mere kendte områder som Montagne de Reims og Côte des Blancs.
Familieejet vingård med respekt for naturen
De 2 søstre Aurélie Ponnavoy og Sonia Poissenot er 3. generation på vingården, som er
beliggende i Bergères i hjertet af Côte des Bar. Sonia er ansvarlig for arbejdet i
vinmarkerne og tager sig af de gamle vinstokke, som er med til at give champagnerne
ekstra aromatisk kompleksitet, og hun sørger samtidig for, at alle krav bliver overholdt,
således at vingården kan bevare sit HVE level 3 certifikat. Det handler om respekt for
naturen og jorden. Aurélie er uddannet ønolog og er ansvarlig for at fuldende resultatet og
sørge for at de sunde druer bliver til champagne, som afspejler terroiret.