Monchiero Carbone - Pelisa Barbera d´Alba

På lager

129,00 kr

Her får du en rubinrød vin med en intens duft og smag af sorte og røde kirsebær. Vinens varemærke er at være frisk og frugtig, og det lever den til fulde op til. Det er en ligefrem og let drikkelig hverdagsvin. Skænk et glas i utide eller nyd den til stegte svinekoteletter eller pølser.

Serveringsforeslag

14,5
Barbera
Gris, Pasta
0,75 liter
Piemonte
Tilsat
Korkprop
Italien

Mere information

Meget mere end Barolo...
Piemonte er først og fremmest kendt som Baroloens vugge, men det ville være livsfornægtende at snyde sig selv for regionens andre spændende vine på Barbera, Dolcetto, Brachetto og Moscato.

Topkvalitet fra familiebrug
Monchiero Carbone har hovedsæde i Canale i Roero, som er den del af Piemonte, der ligger nordvest for Alba mellem Langhe og Monferrato. Vingården stammer oprindeligt fra 1800-tallet, men blev i 1987 opkøbt af Marco Monchiero og Lucetta Carbone og omdøbt til Monchiero Carbone. I dag er det sønnen, Francesco, som med nidkær omhu dyrker vinmarkerne efter bæredygtige principper. Hans ønske er, at hver vin udtrykker sit unikke terroir. Hjemme i kælderen behandler han hver druesort nænsomt, så jordbundens unikke karakter træder frem.

Pelisa Barbera d’Alba – Ligefrem og let drikkelig hverdagsvin
Pelisa stammer fra yngre parceller, hvor Barbera-druerne modner tidligt. Druerne høstes ved fuld modenhed og gærer skånsomt i 15 dage. Den unge vin får derefter 12 måneders lagring på henholdsvis rustfri ståltanke (70%) og brugte fade af egetræ (30%). Resultatet er en rubinrød vin med en intens duft og smag af sorte og røde kirsebær. Vinens varemærke er at være frisk og frugtig, og det lever den til fulde op til. Skænk et glas i utide eller nyd den til stegte svinekoteletter eller pølser.

14,5
Barbera
Gris, Pasta
0,75 liter
Piemonte
Tilsat
Korkprop
Italien