Gattinara di Nervi blev fremstillet af 100% Nebbiolo druer dyrket på vulkansk porfyr rig på mineraler og ler blandet med fint sand, beliggende i en højde mellem 290 og 425 meter over havets overflade.Oprindelsesområdet er DOCG Gattinara i provinsen Vercelli, som kun dækker det område, der vedrører kommunen af samme navn.Den typiske druesort for dette område er Nebbiolo, her kaldet Spanna, som i modsætning til Nebbiolo fra Barolo kommer til udtryk på en mere subtil og stram måde, hvilket giver anledning til vine med stor elegance og dybde.Gattinara di Nervi har lagret i 36 måneder på træfade, efter gæring i ståltanke ved en kontrolleret temperatur.
Årgang | 2019 |
---|---|
Sulfitter | Tilsat |
Område | Piemonte |
Alkoholfri | Ingen |
Producent | Nervi Conterno |
Serveringsforslag | Kød, Ost |
Drue | Nebbiolo |
Proptype | Korkprop |
Størrelse | 0,75 liter |
Alkohol % | 14% |
Land | Italien |